Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

de berg die mensen eet

Op zaterdag, de dag hierna dus, is er een benefietavond voor kinderen die in de mijnen van Bolivia werken, georganiseerd door www.amigosdepotosi.nl Die avond bestaat uit een voorstelling, een veiling en dansen na. Iedereen die daar graag heen zou willen kan zelf reserveren via de genoemde website.

Voor deze avond is er alleen de try-out van de voorstelling. Ik heb de vormgeving gedaan, dus hoe het podium is geplaatst, de kleding, props etc. Tijdens de avond zit ik naast de lichtdame... Het is een leuke voorstelling, al zeg ik het zelf. We willen graag de zaal vol voor de spelers, dat is goed voor ze. En ik vind het leuk om eindelijk eens te laten zien wat ik dan beroepsmatig doe :-) Normaal gesproken kost zo'n try-out 10 euro, maar we laten het aan de toeschouwers over wat zij willen bijdragen, al het geld gaat naar het goede doel.

Omdat ik achter de lichttafel zit zal ik jullie niet kunnen verwelkomen. De zaal gaat om 20.00 open, je kan tot 20.15 naar binnen. Er is wel koffie en achteraf een drankje. Mocht je daarna elders nog wat willen drinken of samen naar binnen willen, dan moeten jullie dat zelf afspreken...

Details

***
vr 20 nov 2015
20:00
21:30
25 deelnemers
Groningen
Groningen
Drafbaan Partycentrum Stadpark, concourslaan
vrijwillige bijdrage

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 5/25

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 5/25

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van de berg die mensen eet wordt geladen