Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Eetcirkel Lekker Divers

Een eetcirkel voor iedereen die nieuwe mensen wil leren kennen of zijn of haar stadsgenoten (beter) wil leren kennen én van gezellig samen eten houdt! Twee keer per maand (op woensdag- en zaterdagavond) zullen er op verschillende locaties in de stad Groningen ongeveer vijf deelnemers aan tafel schuiven voor lekker eten, maar bovenal een gezellige avond. Het is geen eetclub met een vaste samenstelling, maar juist een groep die zoveel mogelijk varieert. Zo is het elke maand weer een verrassing waar je eet (studentenkamer, gezinswoning, woonboot, etc.), met wie (van jong tot oud, van student tot werkende, van verpleegkundige tot hovenier, van atheïst tot Christen, etc.) en wat je eet (wraps, pasta, maaltijdsalade, stamppot of heel iets anders): kortom in alle opzichten 'Lekker divers'! 

Voor wie? 
Iedere inwoner van de stad Groningen, zodat de avonden voor iedereen bereik- en bereisbaar zijn, ook zonder auto. Mocht je niet in de stad Groningen wonen, maar wel erg graag deelnemen, dan kun je mogelijk bij bekenden in Groningen de eettafel een keertje lenen. 

Hoe werkt het? 
Ruim voor elk etentje krijg je een e-mail waarin je kunt aangeven of je de eerstvolgende Lekker divers-avond mee doet. Indien dat het geval is geef je aan of je als gast of gastheer of –vrouw deel wilt nemen. Als alle reacties binnen zijn worden diegenen die zich hebben aangemeld aselect over de diverse groepen verdeeld. De gastvrouw of –heer stuurt de gasten een uitnodiging met adres en telefoonnummer en informeert naar (di)eetwensen (bijv. geen vlees of geen vis) en houdt hier rekening mee. Het is geen culinaire wedstrijd, dus maak het jezelf niet te moeilijk, kook met plezier! Gasten schuiven tussen 18.45 en 19.00 aan bij de gastvrouw of gastheer. Het eten kan vervolgens opgediend worden en er wordt een moment van stilte gehouden als daar behoefte aan is. 

Een voorproefje?
Bekijke de foto's en recepten op Facebook: https://www.facebook.com/groups/EetcirkelLekkerDivers/?pnref=story 

En verder? 
Je bent vrij om zo vaak of zo weinig als je wilt deel te nemen. Omdat iedere deelnemer naar verhouding van deelname zelf het gastheer- of gastvrouwschap heeft, zijn er geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan via het e-maildres lekkerdivers@gmail.com en aanmelden kan t/m zaterdag 5 maart. Vragen kunnen ook gestuurd worden naar dit e-mailadres. Ik hoop jullie snel te ontmoeten aan een heerlijk gedekte tafel!

Details

***
za 12 mrt 2016
19:00
22:00
25 deelnemers
Groningen
Groningen
bij de gastheer/vrouw thuis
-

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 1/25

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 1/25

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Eetcirkel Lekker Divers wordt geladen