Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Film Brooklyn (première)

BROOKLYN

 Let op met kinderen tot 12 jaar

Brooklyn, jaren 50. De jonge Ierse immigrante Eilis Lacey heeft geluk. Ze heeft de mogelijkheid om haar dromen waar te maken in het land van de mogelijkheden; The American Dream. Eenmaal aangekomen in een vreemd land en een vreemde cultuur, heeft ze moeite om een nieuw bestaan op te bouwen. Ze blijft heimwee houden naar haar familie en haar thuisland. Dan ontmoet ze de Iers-Amerikaanse Tony en krijgt ze weer zin in de toekomst. Wanneer een familietragedie ervoor zorgt dat ze terug moet naar Ierland, moet Eilis een keus maken. Onder druk van de personen die het dichtst bij haar staan, moet Eilis niet alleen kiezen waar ze de rest van haar leven wil doorbrengen, maar ook tussen haar geliefden. Brooklyn (John Crowley) is een romantisch historisch drama geschreven door Nick Hornby. 

Regie: John Crowley | Ierland / Verenigde Staten | 2016 | 111 minuten | Engels gesproken, Nederlands ondertiteld | Met: Saoirse Ronan, Domhnall Gleeson,Emory Cohen, Jim Broadbent, Julie Walters | Premièredatum: do 17 mrt 2016

Wie gaat er mee naar deze première? De film begint om 19.00 uur. Kaartje graag zelf kopen via www.groningerforum.nl. Verzamelen binnen bij de ingang tussen 18.30 en 18.45 zodat we op tijd een plekje in de zaal kunnen zoeken.

 

Details

***
do 17 mrt 2016
18:30
21:00
6 deelnemers
Groningen
Groningen
Groninger Forum, Hereplein 73, 9711 GD Groningen
E 4,75

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 6/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 6/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Film Brooklyn (première) wordt geladen