Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Mtb toertocht Gieten

Zondag 3 April is er op een half uur rijafstand van Groningen een mtb toertocht. Deze tocht ik sowieso fietsen en het lijkt me leuk om met een groepje van Wikivents te gaan.

De tocht is 35 kilometer en zal grootendeels op onverharde wegen plaatsvinden. Het is dus van belang hiervoor een geschikte fiets te hebben. 

Zelf heb ik beschikking over twee mountainbikes en een crosshybride waar ik zelf goed mee uit de voeten kan. Er zouden dus twee personen op 1 van mijn fietsen mee kunnen doen. De ideale lengte voor mijn framemaat is tussen de 1.65 en 1.80. De fietsen beschikken over spd pedalen. 

Verder kan ik alle drie de fietsen meenemen. Echter heb ik dan maar plaats voor twee personen in de auto dus zou er sowieso een tweede auto mee moeten rijden. 

Mocht je interesse hebben maar toch meer info willen hebben dan hoor ik het graag. Het is de intentie om als groep te fietsen dus we houden rekening met de snelheid. Eindtijd is een indicatie. Waarschuwing: Eenmaal een mtb toertocht gefietst en je bent verslaafd. Let wel !!! fietshelm is bij georganiseerde toertochten verplicht en enige fietservaring is een pre. Hieronder een link naar de site van de ntfu met meer info.

 

https://www.ntfu.nl/Kalender/Tochtdetails.aspx?id=42585

Manuel

Details

***
zo 3 apr 2016
09:30
12:00
6 deelnemers
Drenthe
Gieten
Gasselterweg 39
5 euro voor deelname + vervoerskosten

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 2/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 2/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Mtb toertocht Gieten wordt geladen