Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

TEDx Groningen

Deze activiteit is een Wikidee, en nog niet definitief gepland.

Op donderdag 14 april wordt weer een TEDx conferentie in Groningen georganiseerd. Vorig jaar ben ik daar heen geweest en dat was toen erg boeiend om de geïnspireerde sprekers aan te horen en ook mee in discussie te gaan in de pauzes, en uberhaupt om met alle creatieve en open minded mensen die dit interessant vinden te spreken. Ik kan het zeker aanbevelen. Ik heb me dit jaar als vrijwilliger aangemeld om te helpen bij de organisatie, dus zal waarschijnlijk die dag niet bij de lezingen zelf aanwezig zijn.

Ik heb deze activiteit er vooral opgezet om onder de aandacht te brengen, want vorig jaar hoorde ik achteraf van diverse mensen dat ze het leuk zouden vinden, maar niet wisten dat het was. Ik heb hem als wikidee geplaatst, want ik ga niet over de inschrijvingen. Je kan je aanmelden op de volgende link:

http://tedxgroningen.com/2016/02/were-looking-for-350-great-people/

Het aantal plaatsen is beperkt, waarbij de organisatie een zo'n divers mogelijk mix aan gasten wil. De selectie wie uitgenodigd wordt gebeurt dus niet op volgorde van inschrijving, maar op basis van diversiteit en andere criteria. Je hier op wikivents opgeven is dus ook niet nodig, maar wellicht wel leuk voor anderen leden van wikivents dat ze een idee hebben wie nog meer geinteresseerd is. 

Hopelijk zie ik jullie op 14 april in de stadsschouwburg.

zie ook: TEDx Groningen op facebook

Details

***
do 14 apr 2016
9999 deelnemers
Groningen
Groningen
stadsschouwburg

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Geïnteresseerden 4

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Geïnteresseerden 4

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van TEDx Groningen wordt geladen