Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Lezing Jan Geurtz over de liefde SNEL BIJ ZIJN!!

Een avond over Liefde en Relaties op het Spirituele pad”

Jan Geurtz is de auteur van de bestsellers "Verslaafd aan liefde", "Bevrijd door liefde", "Verslaafd aan denken" en "Het einde van de opvoeding". Hij studeerde orthopedagogiek, onderwijskunde en wetenschapsfilosofie, en is geïnspireerd door het boeddhisme.

Tijdens deze lezing laat Jan zien dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelf-afwijzing. Die proberen we te compenseren door waardering van anderen, en vooral door een succesvolle liefdesrelatie. Maar dat werkt averechts: het versterkt juist die fundamentele onzekerheid en afhankelijkheid. Zo ontstaat er een vorm van verslaving aan liefde en erkenning, en aan de veiligheid van een relatie. De meeste liefdesrelaties lopen daardoor na een tijdje op de klippen, of -misschien nog erger- verzanden in een gezapig samenzijn zonder veel ruimte voor groei en geluk. 

Met humor en praktische voorbeelden wordt een uitweg getoond uit deze vicieuze cirkel. Eenmaal ontdaan van zelf-afwijzing blijken al onze pijnlijke emoties en diepe verlangens naar liefde en seks niet langer een obstakel, maar juist de toegangspoort naar een staat van zijn die volledig vrij is van beknelling en afhankelijkheid, en die - met of zonder relatie - vervuld is van liefde en helderheid.

 

Lezingen van Jan Geurtz zijn altijd sprankelend, informatief en interactief. Het boek vormt een leidraad, maar Jan laat het boek tot leven komen.

Gebaseerd op eerdere lezingen van Jan verwachten wij dat de kaarten snel uitverkocht zullen zijn.

Kaarten via https://heyevent.com

Details

***
wo 1 jun 2016
19:30
22:00
6 deelnemers
Groningen
Groningen
Doopsgezinde kerk Groningen
15

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 2/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 2/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Lezing Jan Geurtz over de liefde SNEL BIJ ZIJN!! wordt geladen