Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Noorderzon met o.a. talkshow Arno's Aperitief

Wie gaat er mee naar Noorderzon? Ik ga graag eerst naar Arno's Aperitief om 18.00 uur (€6). Daarna kunnen we wat eten en drinken en kijken of er plek is bij containervoorstellingen (€4). Verzamelen om 17.45 voor de Spiegeltent. Graag zelf een kaartje kopen. Wie liever later aansluit kan ons om 19.00 uur opwachten bij de tent. Eindtijd is natuurlijk voor ieder zelf te bepalen.

info en tickets: https://www.noorderzon.nl/programma/programma-items/arno-van-der-heyden

Online betaal je € 2 transactiekosten. Tickets zijn ook te koop bij het Grand Theatre aan de Grote Markt tussen 13 en 17 uur.

 

 

Arno van der Heyden | Arno’s Aperitief

Noorderzons befaamde talkshow

Never change a winning team! Daarom staat Arno van der Heyden ook dit jaar weer op  Noorderzon met het befaamde Arno’s Aperitief. Elf dagen lang dompelt hij zich 24/7 onder in alles wat Noorderzon te bieden heeft en doet daarvan elke avond tussen 18:00 en 19:00 uur verslag in de Spiegeltent. In beeld en geluid. Met liedjes, verhalen en conferences. Arno praat met artiesten van de voorstellingen die hij heeft gezien en nodigt muzikanten uit om tijdens het Aperitief te komen spelen. Er zijn vrijkaarten te winnen in de inmiddels traditionele en hilarische Noorderzon Quiz. En uiteraard vindt dit allemaal plaats onder het genot van een hapje en een drankje.

Details

***
vr 19 aug 2016
17:45
23:00
15 deelnemers
Groningen
Groningen
Noorderplantsoen Spiegeltent
6 euro

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 12/15

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 12/15

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Noorderzon met o.a. talkshow Arno's Aperitief wordt geladen