Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

TGIF etentje

Na afloop van de TGIF borrel is het vaak gezellig om met die mensen die dat willen, samen een hapje te eten. Als het cafe bekend is zal ik details over de eetmogelijkheden bekend maken

Tijdstip: vrijdag 26 augustus, 19.00 tot 21.00 uur

Locatie: Noorderzon, Noorderplantsoen, grasveld achter Flinders

Deze maand is het een beetje anders, want we gaan de TGIF borrel combineren met Noorderzon. De centrale locatie is het grasveld achter "Zondag" (voorheen "Flinders", en daarvoor "Jantje zag eens pruimen hangen"). Dus hier http://www.zondagnoorderplantsoen.nl/, en dan op de foto links achter de bomen. (Het zal wat drukker zijn dan op die foto :) ).

Daar kunnen we gezellig zitten op het grasveld (neem eventueel een kleedje mee), of hangen aan de borreltafels van Flinders. Er zijn diverse eet en drink tentjes in de buurt, maar je kan ook je eigen hapjes en drankjes mee nemen. Gezien het karakter van Noorderzon zal de borrel redelijk naadloos overgaan in het etentje. De bedoeling blijft wel een borrel en etentje om gezellig bij te kletsen, dus we zullen niet als groep over het festival terrein zwerven, of voorstellingen bezoeken, maar rond die locatie blijven, zodat ook mensen die later komen ons kunnen vinden.

Heb je zin om mee te doen, meld je dan aan. 

Details

***
vr 26 aug 2016
19:00
21:00
30 deelnemers
Groningen
Groningen
Noorderzon, grasveld achter Flinders
wat je zelf eet

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 14/30

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 14/30

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van TGIF etentje wordt geladen