Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Barista Jam

 

Het Feithuis organiseert elke derde dinsdag van de maand een Barista Jam. Je leert dan alle ins & outs over koffie en het zetten van de perfecte latte, espresso of machiato, schenktechnieken en het maken van figuren. Het lijkt mij leuk om hier een keer naartoe te gaan.

Voor wie is het? Zoals het Feithuis zelf zegt: Voor de echte koffieliefhebbers, baristas of mensen die gewoon nieuwsgierig zijn naar de wondere wereld van koffie. Voel je je hierdoor aangesproken, sluit je dan gezellig aan op dinsdag 15 november.

De informatie op de website van het Feithuis is beperkt, zie: http://restaurant-feithhuis.nl/agenda/barista-jam-latte-art/. Als je aangeeft dat je meewilt, geef ik bij het Feithuis aan met hoeveel we komen. Het begint om 20.30. Ik stel voor dat we vanaf 20.15 verzamelen bij het Feithuis. Volgens de website duurt het tot 23.30, maar ik wil zelf uiterlijk om 23.00 uur weer weg. Tot voor kort waren er geen kosten aan deze activiteit verbonden, maar het Feithuis heeft helaas besloten om met ingang van 15 november kosten in rekening te brengen... Omdat we dit al hadden afgesproken, mogen we voor €5,00 pp mee doen. Voor die prijs krijgen we een welkomstdrankje en onbeperkt koffie en thee.

 

 

 

Details

***
di 15 nov 2016
20:15
23:30
6 deelnemers
Groningen
Groningen
het Feithuis
5,00

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 6/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 6/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Barista Jam wordt geladen