Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Kerstmarkt Fraeylemaborg

Na het succes van afgelopen jaar, organiseert Landgoed Fraeylemaborg te Slochteren voor de tweede maal de Oud-Hollandsche kerstmarkt. Op zaterdag 10 en zondag 11 december 2016 nemen wij u als bezoeker wederom mee terug naar de sfeer en gezelligheid rondom de feestdagen van vroeger. Dit alles zal plaats vinden rondom het landgoed. Vele kersthuisjes, vuur, kerstbomen, lichtjes en allerlei activiteiten voor jong en oud. Samen met kerstmuziek, zitgelegenheid en de traditionele koek en zopie is het plaatje compleet.

 

Uiteraard zal de ijsbaan ook dit jaar niet ontbreken. Afgelopen jaar hebben we volop kunnen genieten van schaatsende jeugd met toch hier en daar een kleine valpartij. Ook dit jaar zal het schaatsen geheel gratis zijn, zelf schaatsen meenemen is niet nodig.

 

Afgezien van de ijsbaan zullen er nog verschillende andere activiteiten en bezienswaardigheden zijn.  

Op beide dagen heeft u van 11:00 tot 17:00 uur de kans om een gezellige, ongedwongen en sfeervolle kerstmarkt te beleven. Tevens zijn de vertrekken van de Fraeylemaborg versierd met fraaie en originele kerstdecoraties, zodat u ook binnen kunt genieten van de kerstpracht. Uw entreebewijs geeft u toegang tot het bezoeken van de Fraeylemaborg en

de expositie in het Koetshuis.

Datum: 10 en 11 december 2016

Tijd: van 11.00 - 17.00 uur

Entree: € 5,00

Details

***
zo 11 dec 2016
13:00
16:00
4 deelnemers
Groningen
Slochteren
Fraeylemaborg
5,-

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 4/4

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 4/4

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Kerstmarkt Fraeylemaborg wordt geladen