Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Share a perfect day

Ik heb 4 avond kaarten gekocht via vakantieveilingen. toegang v.a. 18.00 uur. Voor programma zie de link.

Optreden van o.s. Guus Meeuwis

Wat is Share a Perfect Day?
A | Share a Perfect Day is een evenement, speciaal voor vriendinnen. Het evenement wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en heeft alle ingrediënten in huis voor het perfecte dagje uit. Het is dé gelegenheid om vriendschappen met elkaar te vieren en nieuwe ervaringen op te doen. Tijdens Share a Perfect Day kunnen vriendinnen voor een betaalbare prijs een hele dag samen genieten. Het is de ultieme verwendag met een mix aan food, music, beauty, health, entertainment, lifestyletrends en shopping. Meer informatie over de programmering, activiteiten en artiesten is te vinden op Shareaperfectday.nl

http://www.shareaperfectday.nl/

dé dag uit voor jou en je vriendinnen/vrienden. Tijdens Share a Perfect Day geniet je van concerten van topartiesten, doe je mee aan workshops en shop je tot je erbij neervalt. Dat allemaal onder het genot van lekker eten en drinken. Zorg dat jij en je vriendinnen/vrienden erbij zijn en beleef dit perfecte dagje uit samen.

Programma:

http://www.shareaperfectday.nl/programma-1-juli/

Met de auto

Kom je met de auto naar Share a Perfect Day? Om te parkeren bij het evenement heb je een parkeerkaart nodig. Deze kun je tegelijk met je kaarten bestellen. Let op: de parkeergelegenheid is beperkt. Alleen als je in bezit bent van een parkeerkaart, ben je verzekerd van een parkeerplek.

Je kunt navigeren naar: Beekse Bergen 1, Hilvarenbeek (Noord-Brabant) en volg zodra het kan de bebording en lichtkranten, ook als het navigatiesysteem een andere richting aangeeft. Er staan ook verkeersregelaars voor je klaar om jou een parkeerplek toe te wijzen.

Met het openbaar vervoer

Kom met het openbaar vervoer naar Share a Perfect Day! Vanaf het station Tilburg Centraal Station rijden de hele dag pendelbussen in ongeveer 20 minuten naar het evenemententerrein. Een retour met de pendelbus kost € 2,50 en kun je ter plekke kopen.

Let op: op zaterdag 1 en zondag 2 juli rijden geen treinen op het traject Tilburg – Breda vanwege werkzaamheden. Er rijden daarom bussen tussen Tilburg en Breda. Je bent hierdoor een kwartier tot half uur langer onderweg.

Met de bus

Begin hét dagje uit met je vriendinnen extra goed en ga met Oad naar Share a Perfect Day. Laat je samen ophalen bij een opstapplaats bij jullie in de buurt en stap direct voor de ingang van Share a Perfect Day uit. En om het feest compleet te maken krijg je een goedgevulde goodiebag.

Je kunt kiezen uit:

  • Vervoer only: € 16,-* + gratis Jumbo goodiebag t.w.v. € 25
  • Vervoer & entree: € 29* + gratis Jumbo goodiebag t.w.v. € 25

Boek hier jouw busarrangement
*Exclusief reserveringskosten.

 

 

 

Details

***
vr 6 jan 2017
18:00
22:00
4 deelnemers
Noord-Brabant
Hilvarenbeek
Beekse Bergen 1
7.50 voor avondkaarten v.a. 18:00 uur

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 1/4

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 1/4

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Share a perfect day wordt geladen