Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Te Bazaar voor woorden

De Bazaar is een dagje uit, voor Mazzel & Vermaak, op de grootste, overdekte recreatieve markt van Europa.

De Bazaar: ontdek de grootste, recreatieve, overdekte markt van Europa
Stap in de wereld van De Bazaar. Een smeltkroes van culturen die zorgt voor een unieke veelzijdigheid van producten en diensten. Zo waan je je op een markt in Marrakech, om daarna in het oer-Amsterdamse café een doodgewoon bakkie koffie op een Perzisch tafelkleedje te drinken. Van luxe food producten in Mihrab tot verse kruiden op de Oosterse Markt. Van kwalitatief mooie babykleding tot zeer betaalbare mode en accessoires. Van 24 karaat gouden sieraden in Goudsouk tot 2e hands spulletjes op de kofferbakmarkt.  Verrassend veelzijdig, lekker eten, een gezellig dagje uit, dat is De Bazaar.

Shoppen voor een leuke prijs (Mazzel)
Shoppen bij meer dan 1.000 winkels, kramen en verschillende markten voor nieuwe en 2e hands spullen. Hippe nieuwe (kinder)kleding en accessoires, gadgets, kinderspeelgoed, huishoudartikelen, trendy woon accessoires, mobiele telefoons en accessoires en natuurlijk 2e hands curiosa.

En vergeet niet de uitgebreide en unieke food markt. Dadels uit Iran, verse appelthee uit Turkije, kruiden/specerijen, brood en elk weekend verse en van hoge kwaliteit groente, fruit, vis en vlees.

Lekker eten & ambachtelijk verse producten
Bij de 69 eettentjes en terrassen kan je heerlijk eten. Authentieke Indiaanse curries, vers gegrilde Afghaanse kebab, de lekkerste falafel ooit gegeten, of ouderwetse poffertjes met poedersuiker. Maar ook voor vers gemaakte patat, belegde broodjes, gerookte vis, warme wafels en ijs kan je op De Bazaar terecht. Ambachtelijk verse hapjes worden elk weekend met liefde door de winkeliers bereid en je mag van alles proeven.

Wellness/ Beauty
Kan je haar een goede knipbeurt gebruiken, je nagels een fijne manicure, je tanden een wittere teint of geïnteresseerd in permanente make-up? Schroom dan niet om naar één van de specialisten op De Bazaar te gaan.

Europa's grootste overdekte markt!

Ontdek

 

Details

***
ma 17 apr 2017
11:00
16:00
20 deelnemers
Noord-Holland
Beverwijk
Bazaar Beverwijk staat overal aangegeven kan niet missen
max 5 euro parkeren + wat je zelf uitgeeft

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 2/20

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 2/20

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Te Bazaar voor woorden wordt geladen