Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Naar de Bollen

Eind april staan de tulpen van de bollenboeren in Noord-Groningen in bloei. Vroeger – in de tijd van Louis Davids - ging men naar Noord-Holland om de bollen te bewonderen. Nu kan dat in Noord-Groningen, waar veel boeren nu ook tulpen telen. De route start in Uithuizermeeden en voert door de bollenvelden van het Hogeland. Deze speciale route is alleen op 29 april toegankelijk. Voor wandelaars is er een tocht van 2 afstanden – 10 en 20 kilometer. Zij hebben vanaf de kerktoren van Uithuizermeeden een prachtig zicht op de bloeiende tulpen. 

Ik ben van plan de route van 10 km te wandelen, en hoop dat er een aantal deelnemers gezellig meegaan.
De wandeling wordt georganiseerd door Rotary Uithuizen-Het Hogeland. De opbrengst van de wandeling komt ten gunste van het KNRM reddingstation Lauwersoog. Ik kan op de site echter geen melding vinden over de hoogte van een bijdrage, ik denk dat het om een vrijwillege bijdrage gaat.
Op de site bollen.activiteit.info kun je je aanmelden, daar kunnen ook meteen meerdere deelnemers worden aangemeld: aanmelding op 1 naam en aantal deelnemers vermelden. Dit wil ik wel verzorgen zodra ik weet hoveel animo ervoor is.

Wie gaat er mee?

Naderhand kunnen we wellicht ergens samen gaan lunchen.De eindtijd is indicatief.

Details

***
za 29 apr 2017
10:00
13:00
8 deelnemers
Groningen
Uithuizermeeden
Bollenvelden
7,50 euro

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 4/8

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 4/8

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Naar de Bollen wordt geladen