Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

opendag Philips in Best op campus North

LET OP: IK KAN ER ZELF HELAAS NIET BIJ ZIJN MAAR VOOR DEGENE DIE GEINTERESEERD IS IN HIGH TECH INNOVATIES ECHT EEN AANRADER.

Evetueel kun je samen reizen met eventueel andere deelnemers.

 

Met deze mail willen we je eraan herinneren dat we op zaterdag 20 mei tussen 11.00 en 17.00 uur onze poorten openen tijdens de Open Dag bij Philips in Best op campus North. Deze Open Dag is speciaal bedoeld voor onze medewerkers, hun familie en vrienden maar óók voor het grotere externe publiek.

Tevens `Hotspot’ tijdens High Tech Ontdekkingsroute
De Open Dag valt samen met de Dutch Technology Week en campus North zal daarom op zaterdag 20 mei tevens één van de ‘hotspots’ zijn tijdens de High Tech Ontdekkingsroute. Op deze manier krijgt ook toekomstig talent een unieke kans om met onze high tech innovaties, technologisch hoogstandjes, en unieke werkomgeving kennis te maken. Ken jij (jonge) mensen in je omgeving voor wie deze dag wel eens héél interessant zou kunnen zijn? Attendeer hen hierop. Zo investeren we samen in de technologie van de toekomst en de aantrekkingskracht van Philips.

Programma Open Dag
Tijdens de Open Dag zijn er verschillende demo’s en productinnovaties te zien. Daarnaast is er ook aandacht voor persoonlijke gezondheidszorg en het Philips Healthcare verleden. Een prachtige erfenis om trots op te zijn en een inspiratie voor de toekomst. Bovendien is er een Health & Sustainability markt en bieden de fabrieken en het Customer Visit Center een kijkje in onze ‘innovatiekeuken’. En voor de jeugd, ons toekomstig talent, is er een leuk en uitdagend programma in samenwerking met Mad Science waarin jongeren actief kennis kunnen maken met de boeiende wereld van ontdekkingen en innovaties. Ook voor de allerkleinsten zijn er volop activiteiten. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Praktische informatie
De Open Dag is vrij toegankelijk voor iedereen en je hoeft je nergens voor in te schrijven. We moedigen je graag aan met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Daarom rijdt er tussen 11.00 en 17.00 uur een gratis pendelbus tussen station Best en campus North.

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte gehouden worden over de Open Dag en meer te weten komen over het leuke en uitdagende programma? In de komende weken gaan we je hierover informeren. Word daarom nu lid van onze Philips Community groep (Healthcare, location Best) en newsfeed op intranet! Tevens vind je hier het laatste nieuws van Philips Innovation Center Eindhoven North.
Deel of like ook deze post op LinkedIn over de Open Dag!

Ga je liever naar Eindhoven om diverse High tech bedrijven te zien

Zie onderstaand

High Tech Campus Open Dag - 20 mei

Op 20 mei opent High Tech Campus Eindhoven haar deuren tijdens de High Tech Ontdekkingsroute! Tijdens deze dag tonen tientallen Campus-bedrijven hun laatste innovaties en zijn er activiteiten voor jong en oud!

De High Tech Ontdekkingsroute is onderdeel van de Dutch Technology Week (DTW), die volledig in het teken staat van de laatste technologische innovaties. En uiteraard zijn wij als High Tech Campus een van de hotspots van de High Tech Ontdekkingsroute! Kom dus 20 mei tussen 11:00 en 17:00 uur naar de Campus en ontdek de slimste vierkante kilometer van Europa! 

Voor meer praktische informatie en informatie over deelnemende bedrijven en activiteiten, check de website



Zorg dat je erbij bent op zaterdag 20 mei bij Philips in Best of Eindhoven!


 

 

Details

***
za 20 mei 2017
11:00
17:00
100 deelnemers
Noord-Brabant
Best
Philips in Best op campus North, Veenpluis
0

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 1/100

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 1/100

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van opendag Philips in Best op campus North wordt geladen