Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Kaeskoppenstad

https://www.kaeskoppenstad.nl

WANNEER IS HET?

In 2017 vindt Kaeskoppenstad plaats op zaterdag 3 en zondag 4 juni van 12.00-17.00 uur. 

De eerste 2.500 kaartjes voor Kaeskoppenstad zijn slechts €3,00! Vanaf dan betaal je €4,00 voor je kaartje, behalve als je 5 jaar bent of jonger. Kinderen tot en met 5 jaar kunnen namelijk gratis naar binnen! 

 

WAAR IS HET?

De ingang van Kaeskoppenstad bevindt zich op de Voordam (tegenover het Waagplein). Vanaf dat punt start de route van Kaeskoppenstad. Bekijk hier de route van 2017https://www.kaeskoppenstad.nl/info/route

 

WAT IS ER TE DOEN?

Tijdens Kaeskoppenstad kijk je niet alleen je ogen uit, er is ook nog eens van alles te doen!

2017
Naast populaire oude bekenden als de Vliegende Hollander en de Ganzenfanfare, zijn er ook dit jaar nieuwe spectaculaire acts zoals Haeringhen ende Wallevisch: een act over de walvisvaarders, die rond deze tijd zo belangrijk waren voor De Rijp. Ook zal vanaf dit jaar de binnenkomst een upgrade krijgen door de nieuwe Buitenpoort die bij de ingangstaat! Maar natuurlijk zullen er ook bekende inwoners van Kaeskoppenstad zoals Jannes de Goochelaar, de Vuurspuwer en Johannes de Nar ook dit jaar weer hun opwachting maken. Op de interactieve plattegrond kun je alle acts, ambachten en activiteiten terugvinden.

https://www.kaeskoppenstad.nl/programma

 

HOE KOM IK ER?

Kaeskoppenstad vindt zoals ieder jaar plaats in het oudste wijkje van Alkmaar: d'Oude Stad. Het festival is op verschillende manieren te bereiken. Wegens de drukte in de binnenstad raden we je aan om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Wanneer je tóch graag met de auto wilt komen, kun je gebruik maken van de parkeergarages in en rond de binnenstad.

https://www.kaeskoppenstad.nl/info/route-en-parkeren

Details

***
za 3 jun 2017
14:00
17:00
6 deelnemers
Noord-Holland
Alkmaar
Waagplein 2 1811 JP Alkmaar
4 euro

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 3/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 3/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Kaeskoppenstad wordt geladen