Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Apenkooi / gymmen

Iedere week, afwisselend op maandag en dinsdag organiseert Apenkooi gym, een uurtje ouderwets gymen. Dat kan het spel apenkooi zijn, maar voor de afwisseling doen ze ook andere spellen zoals trefbal of vlag veroveren. Ik heb al een keer meegedaan en dat was erg leuk, en past in mijn voornemen om meer te bewegen/sporten op manieren die ik leuk vind. Ik heb met de organisatoren overlegd en die vinden het ook leuk als er via wikivents mensen deelnemen.

Ik ben van plan om zo vaak mogelijk te gaan, hoewel ik op de maandagen nog niet zeker weet of ik kan heb ik deze maandag er wel opgezet en probeer ik wel te komen. Wie vinden het leuk om mee te gaan?

Je moet zelf je een kaartje (of strippenkaart) kopen en een datum boeken op Boekingspagina Apenkooi gym Groningen . Het is wel leuk als je je ook via deze wikivents deelneemt, zodat je kan zien wie er nog meer mee doet. De eerste keer dat je mee doet kost 5 euro (proefaap), daarna 7,50 euro (of iets minder met een strippenkaart). Deelname is op eigen risico, maar dat heb je ook zelf in de hand.

 

Details

***
ma 12 jun 2017
19:30
20:30
4 deelnemers
Groningen
Groningen
Violenstraat 4
5,--/7,50 euro

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 2/4

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 2/4

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Apenkooi / gymmen wordt geladen