Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Wine and Bites bij Boccaccio

Deze Deal is via Dagpas aan te kopen, t/m 21 mei.
Geef je op op deze site, en koop zelf de deal aan. Je bent hiervoor geen account nodig. De waardebon wordt na betaling naar je toe gemaild. Mocht je bij nader inzien niet kunnen, verkoop dan zelf je bon aan iemand op de reservelijst/of iemand anders.

WINE & BITES bij Boccaccio

Op zoek naar het zonnigste en gezelligste terras van Groningen? Stop met zoeken: deze zomer (vanaf 16 april) is Boccaccio al open vanaf 14.00 uur! Op hun fijne binnenplaats waan jij je even in het warme Toscane op een zwoele zomeravond. En binnen in dit knusse restaurant is het minstens zo goed vertoeven. 

Naast een aantal lekkere hapjes en een kleine lunchkaart hebben ze bij Boccaccio nu ook een speciaal Wine&Bites arrangement en via Dagpas reserveer je deze al voor €11,75 bij binnenkomst tussen 14:00 - 16:30 uur! Je krijgt twee drankjes (bier, fris, wijn) met daarbij heerlijke hapjes, sandwiches, vleeswaren en zoetigheden, geserveerd met Italiaans breekbrood, olijfolie en tapenade. 

Met een hapje, een drankje en een paar leuke vrienden kan de middag/avond niet lang genoeg duren. Koop snel je voucher, bel je mede-levensgenieters en... Cheers!

Details

***
zo 2 jul 2017
15:30
17:30
4 deelnemers
Groningen
Groningen
Steentilstraat 38
11,75 euro

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 4/4

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 4/4

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Wine and Bites bij Boccaccio wordt geladen