Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Disc Golf spelen in het stadspark Groningen

Kaart Disc Golf course stadspark Groningen

Afgelopen winter ontdekte ik het pas. We hebben een serieuze Disc Golf course in het stadspark in Groningen liggen. Het lijkt mij ontzettend leuk om met een groepje dit eens te gaan proberen. Ik heb een aantal discs die ik meeneem. Je kan natuurlijk ook zelf je favoriete disc meenemen.
Doel is om er een gezellige middag van te maken en te gaan beleven wat we ervan maken. Het thema "Ik heb het nog nooit gedaan, maar denk wel dat ik het kan" vind ik hier leuk bij passen :)

Nog ff wat achtergrond info:

De Disc golf course in het Stadspark Groningen is in september 2016 gerealiseerd in samenspraak met de gemeente Groningen. Het is de eerste officiële Disc golf course van Noord-Nederland en daarmee uniek. De course bestaat uit 12 holes en is vrij toegankelijk.

Disc Golf wordt gespeeld zoals het traditionele golf. In plaats van het slaan van een bal gebruikt de speler een disc, om vanaf een tee richting een metalen basket te werpen. Het doel van het spel is om elke hole in zo min mogelijk worpen te behalen. De speler die het minst aantal worpen nodig heeft gehad voor de course in de winnaar.

Disc Golf deelt de vreugdes en frustraties van het traditionele golf; van uitzinnige vreugde van een lange putt tot het raken van een boom, Buiten het veld landen of het missen van een verplicht te volgen route. Ga het meemaken en raak net als ons verliefd op het spelletje!

 

 

Details

***
za 8 jul 2017
13:00
19:00
10 deelnemers
Groningen
Groningen
Stadspark
Geen

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 6/10

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 6/10

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Disc Golf spelen in het stadspark Groningen wordt geladen