Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Noorderzon Literaturia: Hoe lees ik?

LIDEWIJDE PARIS | HOE LEES IK? (OVER ENTHOUSIASME, BOEKEN EN LEZEN)

De zondagmiddag van Literaturia is altijd een bijzonder uitstapje, en dat is deze keer niet anders. Redacteur en uitgever Lidewijde Paris neemt ons op haar kenmerkende bevlogen manier mee in de wereld van het lezen, doorgronden en genieten. Fragmenten uit actuele, bekende en klassieke romans worden daarbij onder handen genomen. Van Het smelt van Lize Spit tot Madame Bovary, van Stefan Hertmans' De bekeerlinge tot Onderworpen van Michel Houellebecq. Ondertussen komen er filmpjes langs, schilderijen en gebruiksvoorwerpen, alles om te laten zien dat de principes van de literatuur overal om ons heen werken.

Het belooft een mooie middag voor alle lezers die graag een stapje extra zetten en voor echte leesgenieters. Die vooral.

 

Welke leesgek gaat er gezellig mee? De lezing begint om 14.30 uur, we verzamelen om 14.15 voor de Desdemonatent. Let op: vooraf zelf een kaartje kopen via noorderzon.nl, bij het Grand Theatre of een van de kiosken. De eindtijd is de eindtijd van de lezing, maar we kunnen natuurlijk altijd nog even gezellig wat gaan drinken na die tijd!

 

Details

***
zo 20 aug 2017
14:15
16:00
10 deelnemers
Groningen
Groningen
Noorderplantsoen: Desdemonatent
6 euro en 2 euro transactiekosten

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 2/10

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 2/10

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Noorderzon Literaturia: Hoe lees ik? wordt geladen