Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Stadswandeling +koffie en lekkers +diner incl. wijnen bij Boccaccio

Vast al wel bekend: ik ben een fan van Dagpas aanbiedingen en van Boccaccio!
En er is nu weer een leuke actie:

Stadswandeling + koffie en lekkers + diner incl. wijnen bij Boccaccio!

In samenwerking met Toscaans toprestaurant Boccaccio biedt Dagpas een totaalarrangement aan voor een lekker en gezellig middagje uit. We combineren het beste van Groningen, namelijk: heerlijk eten en de prachtige binnenstad! 

Je begint bij Boccaccio met een kop koffie of thee geserveerd met een stukje brownie en cheesecake. Daarna mag je de stadswandeling van 1 à 1,5 uur wandelen. De wandeling brengt je langs een aantal pareltjes van Groningen en geeft verrassende informatie. Weet jij bijvoorbeeld wie Von Rabenhaupt was en wat hij voor de stad betekende? Het eindpunt is Boccaccio waar de vriendelijke bediening je graag ontvangt voor een heerlijk proeverijdiner met bijpassende wijnen. Jullie beginnen met een huisaperitief, gevolgd door een proeverij van verschillende antipasti inclusief een bijpassende wijn (maar je mag ook zelf een glas wijn van de kaart kiezen!) en daarna een proeverij van verschillende hoofdgerechten, ook inclusief een glas wijn. Ben je geen wijnliefhebber? Dan is het uiteraard ook mogelijk om bier of fris te bestellen. 

Kortom; bestel snel je voucher voor een heerlijke middag met het beste van Groningen voor slechts €19,50! Let op! We adviseren een starttijd van +/- 15.30 uur omdat je van 17.00 uur tot maximaal 19.00 uur bij Boccaccio kunt genieten van het diner. 

LET OP: je dient zelf je dagpas voucher aan te kopen, dit kan nog t/m 4 augustus. Je bent geen inlogaccount nodig, je hoeft alleen je mailadres op te geven.

 

Details

***
zo 20 aug 2017
15:30
19:00
5 deelnemers
Groningen
Groningen
Steentilstraat 38
19,95 euro

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 5/5

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 5/5

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Stadswandeling +koffie en lekkers +diner incl. wijnen bij Boccaccio wordt geladen