Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

GEANNULEERD NIET wie is de mol MAAR wie is de foute cipier

De locatie ligt heel dicht bij het Amstelstation Amsterdam. Ik zou je daar desnoods op kunnen komen halen. Bij een grote toestroom van deelnemers zetten we een pendelbus in :-)

 

 

Niet ‘Wie is de Mol?’, maar ‘Wie is de foute cipier?’ in de Bijlmerbajes

 

Afbeeldingsresultaat voor foute cipier

 

Dit ‘Wie is de mol?’-achtige spel speelt zich af in en om de Bijlmerbajes. Deze activiteit leent zich fantastisch als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding, familiedag of andere leuke groep. Je bent voor een dag Cipier in het pand wat vorig jaar nog gewoon nog als gevangenis fungeerde. Want in juni 2016 zijn de laatste gevangenen overgeplaatst naar de nieuwe gevangenis in Zaandam. We nemen je mee op een spannend avontuur waarin je als team van cipiers verzeild raakt in waargebeurde situaties. Een van jouw teamleden is de foute cipier.

 

Afbeeldingsresultaat voor bijlmerbajes

 

In de verschillende opdrachten zitten een aantal fantastische activiteiten. Maar ja, wie kun je nog vertrouwen in de Bajes. Bedenk je eigen tactiek om als winnaar uit de bus te komen en leer direct meer over de geschiedenis van deze unieke locatie. Een tipje van de sluier: doorzoek een cel op drugs, maak een ouwerwetse cipierstraining mee, speel spellen waar communicatie een grote rol spelen en los een liquidatie op met jouw team.

Na afloop van het spel kunnen jullie tijdens een drankje napraten over de intriges, sabotage, bizarre en grappige situaties waar jullie team in verzeild is geraakt. Helemaal tijdens de vaak verassende ontknoping vallen de puzzelstukjes op zijn plek. En krijgen jullie nog meer stof tot napraten. Tijdens de prijsuitreiking ontvangt de winnaar uiteraard de hoofdprijs, maar iedereen gaat met een leuk aandenken naar huis.

‘Wie is de Mol’-fans kunnen natuurlijk helemaal hun lol op, maar je hoeft het programma natuurlijk niet gekeken te hebben om ‘Wie is de foute Cipier?’ te spelen. Het spel is te combineren met verschillende food & drinks-arrangementen. Uiteraard krijg je al een goed beeld van wat zich in de Bijlmerbajes heeft afgespeeld, maar wil je meer weten? Boek dan een van onze rondleidingen .

Prijs EUR 32,50 pp vanaf 10 tot 100 personen (bestaat jouw groep uit meer of minder personen vraag dan naar de mogelijkheden)

Afbeeldingsresultaat voor gedetineerde

 

 

• Ontvangst in de Bijlmerbajes Experience
• Groepsfoto
• Het spel duurt 3 uur
• Spannende ontknoping in de Bijlmerbajes Experience

Voor vragen en boekingen kun je mailen naar info@bijlmerbajesevents.nl

Details

***
za 2 sep 2017
18:30
23:00
99 deelnemers
Noord-Holland
Amsterdam
Bijlmer Bajes
32.50 P.P.

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 2/99

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 2/99

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van GEANNULEERD NIET wie is de mol MAAR wie is de foute cipier wordt geladen