Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Speciale belevenis etentje

WAT IS DINNER IN MOTION? Dinner in Motion is een 360 graden restaurant. Uiteten terwijl om je heen ? op tafel de meest prachtige beelden verschijnen. Aan een lange tafel ga je samen met 38 gasten op culinaire reis en krijg je een heerlijk 7-gangen-diner geserveerd. Dinner in Motion is zowel voor groepen als met z?n twee? een perfect avondje uit. Ook al zit je aan ?n lange tafel, je zit altijd naast of tegenover degene met wie je samen bent. Hier zorgen wij voor!

Het is een zeven gangen diner voor 69.95 euro      Het restaurant zit in Utrecht 

Bereikbaarheid
Dinner in Motion is makkelijk bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Onze locatie ligt pal langs de A2 (afslag 7) bij Utrecht. Maar ook NS Station Utrecht Leidsche Rijn ligt op 10 minuten loopafstand. Kijk op 9292.nl om je reis te plannen met openbaar vervoer. Dinner in Motion bevindt zich op de bovenste verdieping van the Wall, P1. 

Kom je met de fiets? Op de begane grond van The Wall, ter hoogte van de Media Markt kan je je fiets kwijt. Pak daar vervolgens te trap of roltrap naar P1. Boven op het dek loop je naar de ingang van Dinner in Motion.

 

 

Details

***
za 25 nov 2017
17:25
20:45
5 deelnemers
Utrecht
Utrecht
The Wall ? A2, afslag 7 Hertogswetering 183, P1 3543 AS Utrecht
69.95 euro voor een 7 gangen diner

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 5/5

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 5/5

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Speciale belevenis etentje wordt geladen