Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Bicker kaasfondue

Image result for kaasfondue

In slow-motion met open armen op je geliefde afstormen in een veld vol zonnebloemen is natuurlijk ook heel cheesy maar je kan ook lekker samen gaan kaasfondue-en. Laat liefde door de maag gaan bij De Bicker.

Je beoogde ingrediënt nét te lang in de kaas hangen tot hij van je prikker glijdt zodat je hem later lekker kazig kan proeven, in combinatie met goede gesprekken en een hoop ‘hmmm-s’ en ‘aah lekker-s’. Samen prik je in huiskamersfeer in de smeuïge kaasfondue waarbij je groente, friet, salade en brood geserveerd krijgt. De Bicker schenkt verschillende wijnen en speciaalbieren die de kaasfondue goed completeren. De Amsterdamse wijk De Pijp bruist, leeft en is bovendien de geboortegrond van De Bicker eten en drinken. In dit gezellige eetcafé aan het altijd sfeervolle Van Der Helstplein kan je in de zomer heerlijk op het terras pimpelen en in de overige seizoenen kan je opwarmen, bijkomen en ontspannen in het café. Je zit hier goed voor een borrel, een diner met meerdere gangen of een avondje vanouds kaasfonduen. Bierliefhebbers halen hun hart hier extra op, gezien de ruime keuze aan speciaalbieren.

 

Ik heb dit bedrag al betaald. Daarom bij aanmelden 9 euro overmaken op rekening NL93INGB0006611515 tnv AMG Hendriks onder vermelding van je wikivents naam.

 

Image result for kaasfondue

Details

***
za 27 jan 2018
19:30
23:00
6 deelnemers
Noord-Holland
Amsterdam
de Bicker, van der Helstplein 15, 1073 AR Amsterdam
9.- pp excl. drinken en toetje. Graag bij aanmelden betalen op ondervermeld nummer.

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 6+1/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 6+1/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Bicker kaasfondue wordt geladen