Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Literair: Lezing Griet Op de Beeck

GRIET OP DE BEECK | BOEKENWEEK 2018

Schrijver van het Boekenweekgeschenk 2018 Griet Op de Beeck komt langs in het Groninger Forum! Ze geeft een lezing én signeert. 

Griet op de Beeck debuteerde in 2013 met de roman Vele hemels boven de zevende, werd meteen genomineerd voor de AKO Literatuurprijs en won De Bronzen Uil, de prijs voor het beste Nederlandstalige literaire debuut. Voor haar tweede boek, de bestseller Kom hier dat ik u kus uit 2014, werd zij genomineerd voor de NS Publieksprijs.

Gezien de feiten

Haar Boekenweekgeschenk Gezien de feiten krijgt een Friese variant. De vertaling krijgt de titel Sa't it lân derhinne leit en wordt uitgegeven in het kader van Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Op de Beeck volgt Koch op, die het Boekenweekgeschenk Makkelijk leven schreef. Overigens is ze de vierde vrouwelijke Boekenweekgeschenkschrijver in twintig jaar.

De Boekenweek vindt dit jaar plaats van 10 tot en met 19 maart.

 

De lezing start om 16.30 uur. Verzamelen bij de ingang om 16.15 uur. Voor bibliotheekleden is een kaartje € 3,50, voor niet-leden € 5,50. Kaarten zijn online en aan de kassa van de Oude Boteringestraat te koop. Wacht niet te lang, want Griet Op de Beeck is populair!

Details

***
za 10 mrt 2018
16:15
17:45
8 deelnemers
Groningen
Groningen
Bibliotheek Groninger Forum
3,50/5,50

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 8/8

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 8/8

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Literair: Lezing Griet Op de Beeck wordt geladen