Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Paashaas Painten

Zondag aanstaande is een bijzondere dag: Eerste Paasdaag!!!!

Dat leek mij dit jaar de perfecte dag om twee hobbies van mij te combineren in een combi Paas activiteit:

  1. Paashaas Paintball Hunt (google maar op "paintball easter hunt)
  2. Chocolade Paashaas BodyPaint 

Het idee is simpel. We verzamelen om 15:00 bij polder gemaal "De Hooge Boezem" Het paintball terrein bevindt zich op de polder achter het gemaal

We beginnen met Paintball met een twist. Eén iemand gaat verkleed als Paashaas het veld in. Hij of zij krijgt een mand vol felgekleurde paaseieren (lees paint-kogels) mee. Na een paar minuten mogen de rest van de deelnemers op jacht gaan naar de paashaas, maar ze hebben geen paintball kogels bij zich. Dat is juist het leuke van het spel... het is een echt net paaseitjes zoeken, maar dan naar felgekleurde paintball kogels die over het hele terrein verpsreid zijn. Je moet dus eerst "paaseieren" zoeken voordat je op jacht kan naar de paashaas. Oh ja..... deze paashaas kan terugschieten!!!!!

 

De verwachting is dat de paashaas wel geschoten is rond 14:00. Dan is er even tijd voor napraten, omkleden en elkaars blauwe plekken bewonderen onder het genot van koffie-met-gebak. We worden dan om 15:00 verwacht de pastorie van de Sint-Barnabaskerk in Haastrecht.  

Daar krijgen we instructie in het body painten met chocola, waarna we aan de slag kunnen. Het is de bedoeling dat maximaal de helft van de deelnemers zich tot chocolade paashaas laat omtoveren. Ik kan het zeker aanbevelen als je blauwe plekken hebt overgehouden aan het paintball. Deze blauwe plekken zullen verdwijnen als sneeuw (chocola?) voor de zon. Mocht je als model willen dienen dan zijn er wel wat belangrijke aandachtspunten:

  1. Je mag niet allergisch zijn voor chocola.
  2. In geval van zwangerschap of hartklachten heb je een verklaring van je huisarts nodig.
  3. Je dient een schone speedo zwembroek of strakke bikini of mankini bij je te hebben. Deze is mogelijk niet meer bruikbaar naar het painten.
  4. Lichaamsbeharing die niet door je badkleding wordt afgedekt kan je het best minimaliseren. Anders kan het pijnlijk worden bij het verwijderen.
  5. Voor de fotoshoot achteraf is het leuk als je extra paas attributen bij je hebt. Denk aan bunny ears, een mandje met eieren, of een leuke bunny staart.

Wat de kosten betreft heb ik een deal kunnen sluiten met RTL Koffie tijd. Normaal zouden de kosten voor paintball en chocolade body paint 75,- euro zijn. Door de media aandacht kunnen de kosten voor ons vergoed worden en gratis deelnemen. Voorwaarde is wel dat je vooraf een vrijgave contract tekent waarmee je instemt dat er opnamen van je gemaakt worden en deze uitgezonden kunnen worden. Voor details zal ik je informatie toesturen. Wil je dit niet, neem dan even contact met mij op. Waarschijnlijk is er dan wat te regelen, maar zullen er wel kosten aan verbonden kunnen zijn.

Het lijkt mij leuk als we hier met een grote groep aan kunnen deelnemen. Mocht je interesse hebben laat dan even weten:

  • Of je bereid bent om als Paashaas verkleed opgejaagd te worden bij het paintball
  • Of je bereid bent om als model te dienen bij het body paint
  • Of je bezwaar hebt als er opnames gemaakt worden voor RTL Koffietijd.

 

Details

***
zo 1 apr 2018
13:00
18:00
20 deelnemers
Zuid-Holland
Haastrecht
De (paasei) polder
gratis (onder voorbehoud)

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 8/20

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 8/20

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Paashaas Painten wordt geladen