Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Nordic Walking met ervaren instructeur

Hallo iedereen, ik zoek mensen die het leuk vinden om samen te wandelen maar niet zomaar wandelen, maar Nordic Walken. Ook als je het nooit hebt gedaan en je het wel leuk lijkt is het een mooie mogelijkheid om met mij mee te lopen. Waarom? Omdat als ik een groepje mensen bijeen kan brengen, deze mensen dan les krijgen in Nordic Walking van een ervaren instructeur voor maar € 3,00 per les voor één uur. De lessen vinden plaats in het Noorder Plantsoen. De instructeur heeft vanaf 6 april op al de vrijdagmorgen van 10:00 uur tot 11:00 uur in het jaar tijd voor ons. Wanneer je al kunt Nordic Walken dan kun je gewoon met mij en de groep meelopen. Want als je veel of geen ervaring hebt in Nordic Walking, het is altijd gezelliger om in een groep te lopen.

En het leukst is natuurlijk dat we zonder de instructeur verder lopen en eventuuel uitstapjes maken naar andere geschikte gebieden om daar te Nordic Walken maar dit is toekomstmuziek. :-)

HELAAS EEN BELANGRIJK GEGEVEN VERGETEN TE VERMELDEN. DE LESPRIJS IS INCLUSIEF HET GEBRUIK VAN NORDIG WALKING STOKKEN IN HET LESUUR. DUS JE HOEFT ZELF NIET IN HET BEZIT TE ZIJN VAN WANDELSTOKKEN.

 

Details

***
vr 6 apr 2018
09:55
11:00
0 deelnemers
Groningen
Groningen
restaurant Zondag Noorder Plantsoen
Drie euro per les van een uur

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 0/0

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 0/0

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Nordic Walking met ervaren instructeur wordt geladen