Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Bierfestival

Ook dit jaar is de Martinikerk weer het schitterende decor voor dit festival. Na zeven succesvolle edities komt dit jaar de achtste editie eraan, waarbij wederom een breed scala aan nationale en internationale tapbieren en bieren op fles worden gepresenteerd. Daarnaast biedt Bierfestival Groningen een variërend programma aan, bestaande uit diverse masterclasses en wedstrijden.

Het doel van Bierfestival Groningen is het promoten van duurzaam bier. Door middel van het gebruik van streekproducten zoals hop, gerst en tarwe kan er op een duurzame manier gebrouwen worden. We streven er dan ook naar dat de brouwerijen in het Noorden van Nederland binnen nu en twee jaar alleen maar gebruik zullen maken van streekproducten. We stimuleren het rechtstreekse contact met de boeren en kwekers en het creëren van korte lijnen.

We spreken af bij de Martinitoren.

Zelf een kaartje aanschaffen. Kaarten kan je van te voren kopen op de website of bij een voorverkooppunt, die op de website staan. Voor meer info of mooie impressiefoto's bezoek de website.

http://bierfestivalgroningen.nl/

Details

***
vr 13 apr 2018
19:30
23:00
5 deelnemers
Groningen
Groningen
Martinikerk
15 euro

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 5/5

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 5/5

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Bierfestival wordt geladen