Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Geocachen in IJsselstein, inclusief diner (zelf bereid door 1 van de deelnemers, kosten wordt gedeeld)

Planning

1. We starten op een privé adres waar ik kort uit zal leggen hoe het werkt, welke type caches er zijn en waar je op kan letten. Indien je al weet hoe het werkt en welke types caches er zijn dan kan je dit natuurlijk overslaan. 

2. Daarna gaan we op pad. Ik heb gekozen voor:  https://coord.info/GC1ZZ6E. Dit omdat een multi leuker is om met een groep te doen. Het is een mooie wandeling en tegelijk zijn we aan het puzzelen. Verder is er ook gelegenheid genoeg om te zitten en te drinken als dat mogelijk is. Dat is niet altijd bij iedere multicache zo. Soms loop je uren in het bos en zal je toch zelf eten en drinken bij je moeten hebben en betekent dat ook dat tussentijds stoppen vaak betekent dat je nog een eind moet lopen. Persoonlijk vind ik dat leuk, maar is niet voor iedereen haalbaar.Bij deze cache kan je als groep besluiten het later af te maken als het nodig is en kan je stoppen op ieder moment. Dat lijkt me beter voor mensen die niet nog niet veel cache ervaring hebben. 
Verder heeft deze cache 63 favo punten, hetgeen aangeeft dat veel mensen het een leuke cache vinden. Deelnemers kunnen niet onbeperkt favo punten uitdelen dus men is kritisch met het geven van deze punten.

 

3. Na het geocachen gaan we gezellig samen eten. Eten wordt geregeld. De kosten van het eten wordt gedeeld. Het is natuurlijk niet verplicht om mee te eten, maar wel gezellig. Als je niet mee wilt eten geef dat dan aan dan kan daar rekening mee gehouden worden bij de inkopen. Ben je vegatarisch dan is dat ook geen probleem. 

Informatie

Iedereen die het leuk vind kan een account aanmaken op www.geocaching.com. Dat is gratis. Zo kan dit de 1e cache zijn die je mogelijk gaat loggen. Het is handig om dit account van te voren aan te maken. Je moet in het logboekje namelijk je spelnaam opschrijven. 

De cache

Op deze link: https://coord.info/GC1ZZ6E kan je informatie vinden over deze wandeling. De Ijsselteiners onder ons zullen veel locaties herkennen. Zij zullen de coördinaten misschien niet nodig hebben. Toch leuk om ze wel te gebruiken, want dan zie je ook hoe dat werkt. 

De Windotter 

Wat moet je meenemen?

* Pen, een geocacher zonder pen is als een timmerman zonder hamer en spijkers. Bij een vervente goecacher zal je overal pennen aantreffen: in de auto, in de handtas, in jaszakken..... 

* Handig om een geocache app op je telefoon te hebben. Zelf gebruik ik C:geo ... Ook dit is een gratis app. 

* Drinken/Eten/iets lekkers voor onderweg

* Papier als je dat fijner vind. 

* Sommige mensen vinden het fijn om de listing (beschrijving van de cache) uit te printen om daar op te schrijven. 

 

 

Details

***
do 10 mei 2018
11:00
17:00
5 deelnemers
Utrecht
IJsselstein
Start adres volgt via PB
Wat je zelf onderweg uitgeeft

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 5/5

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 5/5

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Geocachen in IJsselstein, inclusief diner (zelf bereid door 1 van de deelnemers, kosten wordt gedeeld) wordt geladen