Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Kinderrechtenwandeling met je smartphone

https://www.bezoek-utrecht.nl/agenda/1137132722/kinderrechtenwandeling-utrecht-door-amnesty-international

Contact

Adres:

VVV Utrecht Informatie Centrum
Domplein 9
3512JC Utrecht

 

Download de Rights Walk-app

Wandel via de Rights Walk-app mee met Amnesty International en leer alles over kinderrechten en over Utrecht! Download de app gratis via www.amnesty.nl/rightswalk.

Tijdens deze wandeling van ongeveer anderhalf uur, komen 20 verschillende bezienswaardigheden in de stad Utrecht aan bod. Deze worden op ludieke wijze gekoppeld aan een van de kinderrechten uit het Kinderrechtenverdrag. De gidsen en vertellers zijn onder andere Dieuwertje Blok en Joris Linssen. De wandeling is geschikt voor zowel jong als oud(er). Het is ook mogelijk om slechts een deel van de wandeling te lopen en om op elk gewenst punt te starten.

De wandeling kan je lopen door de gratis Rights Walk-app te downloaden voor op je smartphone via www.amnesty.nl/rightswalk. Tijdens de route ontdek je interessante verhalen, mensen en plekken die raken aan kinderrechten in Utrecht. Het is een unieke kans om de stad eens door een andere bril te bekijken en meer te leren over kinderrechten.

De Rights Walk-app van Amnesty International laat zien dat elke stad vol zit met spannende verhalen, fascinerende mensen en historische plekken die raken aan mensenrechten. Een unieke kans om een stad eens door een andere bril te bekijken. Momenteel zijn er zes gratis RightsWalks beschikbaar voor Google Play en iTunes: Amsterdam, Den Haag (Engelstalig), Maastricht, Middelburg, Apeldoorn, Haarlem en Eindhoven.

Kinderrechten door de Domstad | Utrecht

Nieuw in de Rights Walk reeks: een speciale wandeling over kinderrechten. Laat je door onder andere Dieuwertje Blok en Joris Linssen gidsen door de noordelijke binnenstad van Utrecht en kom alles te weten over de rechten van het kind. Voor iedereen die nieuwsgierig is en jong van geest. Zeer geschikt voor scholen, buitenschoolse activiteiten en als uitje met de hele familie. Bekijk alvast de app online

 

Details

***
za 19 mei 2018
16:00
23:00
8 deelnemers
Utrecht
Utrecht
Samen komen Domplein 9
wat je zelf uitgeeft

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 1/8

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 1/8

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Kinderrechtenwandeling met je smartphone wordt geladen