Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Wijnwandeling

http://www.wijnwandelingutrecht.nl/impressie/

 

 

 

Wijnwandeling Utrecht – 3e editie

Wijn verbind en de wandeling trekt je naar binnen…

Waarom? Utrecht. De stad die door velen wordt bezocht in onze harten wordt ingesloten. Wat onze stad zo mooi maakt, is in ieders oog anders. Wel zijn we het over een ding eens; de kleine gezellige winkelstraatjes waar je de hele dag kan slenteren en kan gluren bij ‘t raam. Maar de vraag is, waarom houden we het bij gluren en gaan we niet naar gewoon binnen? Kom, laten we die drempel over gaan.

Daarom is het idee ontstaan om de kleinere en speciale winkels in de binnenstad te promoten, middels een wandeling langs de winkels, en horecabedrijven waar wijn wordt geschonken en verbindt. Dit op initiatief van de ondernemersvereniging Stadhuiskwartier, Centrum Management Utrecht en Wijncafé Lefebvre.

Hoe? Iedere deelnemer van de wandeling krijgt bij het startpunt een strippenkaart, een plattegrond en natuurlijk een wijnglas. Op de plattegrond is een route uitgestippeld die langs alle deelnemende winkeliers gaat. Bij iedere winkelier ontvangt u een hapje of een glas wijn met natuurlijk de leukste informatie over de winkel zelf. Dit is de mogelijkheid om gezellig anderen te ontmoeten en onder het genot van wat lekkers te winkelen of alles eens rustig te bekijken.

Wanneer? De wijnwandeling vindt plaats op zondagmiddag 8 juli 2018.

Waar? De wijnwandeling gaat van start op Neude 2 te Utrecht, bij Wijncafé Lefebvre. Vanaf 12.30 uur tot 13.30 uur kunnen hier de glazen, strippenkaarten en plattegronden worden opgehaald. Deelnemers worden in verschillende tijdsblokken ingedeeld (starttijd) om de drukte te verspreiden.

Deelname? Lijkt u het leuk om deze bijzondere wandeling mee te maken, meldt u zich dan aan via de website. De kosten zijn €12,50 per deelnemer, dit is inclusief wijnglas in een nekhanger, wijn en/of hapje bij iedere deelnemende winkel, plattegrond, strippenkaart én goodie bag!

Wijnwandeling Utrecht wordt mogelijk gemaakt door ondernemersvereniging Stadhuiskwartier, Centrum Management Utrecht & Wijncafé Lefebvre.

     

Details

***
zo 8 jul 2018
12:30
18:00
99 deelnemers
Utrecht
Utrecht
Neude 2 te Utrecht, bij Wijncafe Lefebvre
12.50 zelf kaarten aanschaffen

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 2/99

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 2/99

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Wijnwandeling wordt geladen