Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Dossier Flikken: Den Bosch 'De zaak van de Bossche Bollen bakker'

Uniek stadsontdekkingsspel in Den Bosch

Image result for moord

 

Een dag vol plezier voor 2 tot 6 personen ontdek Utrecht steden op een unieke wijze

Perfect als onvergetelijk.   Dit spel is de leukste manier om een stad te verkennen. Het brengt het karakter en de geschiedenis van de stad in beeld en laat jullie - de spelers - hiervan genieten. Bijzondere routes met puzzels en cryptische aanwijzingen laten je op andere wijze naar een stad kijken. Met Dossier Flikken lossen jullie zelf een moord op. Dit spel zit vol met spanning en sensatie!

Bij Dossier Flikken, dan ga je op pad in Den Bosch met een politiedossier en ontdek je al wandelend wat er gebeurd is. Wie is de moordenaar, wat is het motief en nog veel meer. Beleef een onvergetelijke dag uit!

Den Bosch 'De zaak van de Bossche Bollen bakker'
Maak een spannende wandeling door het centrum van Den Bosch en ontdek onderweg steeds meer informatie over de bizarre misdaad in het rustige parkje aan de Cavaleriestraat. Check alibi's, onderzoek de crime scene en verifieer getuigenverklaringen om de dader en zijn motief te achterhalen!


Image result for moord

 

Dossier Flikken Den Bosch

De Zaak van de Bossche Bollen Bakker

Het recherchewerk is nu aan jou

Op het altijd zo rustige parkje aan de Cavaleriestraat is het plots één en al hectiek. Politieauto's, loeiende sirenes, mannen in witte pakken en overal rood-wit afzetlint. De reden, een levenloos figuur midden in het parkje. Een paar man van de technische recherche onderzoeken een bloedspoor dat over het wandelpad loopt. Een ander bevestigt het vermoeden van iedereen die aanwezig is, de persoon is dood. De aangesnelde toeschouwers vragen zich allemaal hetzelfde af: "Wat is hier gebeurd?"

Maak een spannende wandeling door het centrum van Den Bosch. Onderweg kom je steeds meer informatie tegen over deze bizarre misdaad. Je controleert alibi's van verdachten, onderzoekt de crime scene en verifieert getuigen verklaringen. Gebruik je analytisch vermogen en speurzin om de dader en het motief te achterhalen.

Details

***
za 1 sep 2018
14:00
19:00
6 deelnemers
Noord-Brabant
's hertogenbosch
verzamelen bij Den Bosch centraal
3 euro + als je onderweg iets te drinken of te eten neemt. Bij aanmelden graag overmaken op rekening NL93INGB0006611515 tnv AMG Hendriks onder vermelding van Flikken Den Bosch en je wikivents naam

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 6/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 6/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Dossier Flikken: Den Bosch 'De zaak van de Bossche Bollen bakker' wordt geladen