Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

A Goulashious evening

 

Net als stamppot is goulash een welbekend gerecht, kan je er oneindig mee variëren en is het elke keer als je het eet weer alsof je bij opa en oma aan tafel zit. Voel je thuis bij Goulash@Home.

Je begint je bezoek aan Goulash@Home met een stevige Spaanse tortilla. Daarna kies je een kleine goulash van de kaart die vergezeld wordt door een salade. Ga bijvoorbeeld voor de Goulashnikov met rund en varken, de Vegan Goulash met aubergine, courgette en champignons of de Chicken Paprikash, geserveerd met versgemaakte Spätzle (Hongaarse pasta).

 

Image result for goulash

 

Chris Groza weet hoe je een traditionele goulash maakt. Gevuld met kruiden uit Hongarije en Roemenië, verse groenten en biologisch vlees - geheel volgens familierecept - brengt hij deze stevige stoofpotjes op een watertandende manier aan de man. Zijn idee voor Goulash@Home kreeg Chris tijdens een zogenaamde "goulash party" waarbij hij vrienden bij hem thuis uitnodigde om zich tegoed te doen aan dit gerecht, mede door de goede deelbaarheid van deze maaltijd. Hier is een bezorgservice voortgekomen en uiteindelijk, sinds september 2017, een vaste stek in de vorm van een restaurant in de Amsterdamse Kinkerbuurt.

http://goulashathome.com/

 

Details

***
za 22 sep 2018
19:15
22:00
6 deelnemers
Noord-Holland
Amsterdam
Jan Hanzenstraat 21, 1053SK, Amsterdam
Euro 9,25 bij aanmelden graag overmaken op rekening NL93INGB0006611515 tnv AMG Hendriks onder vermelding van Goulashious en je wikivents naam

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 6/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 6/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van A Goulashious evening wordt geladen