Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Open chemie dag BASF

Omdat de rondleiding bij Hooghoudt te Groningen een succes was leek het me leuk om ook mijn bedrijf eens van binnen te laten zien.

 

Volgende week zaterdag is er dan die mogelijkheid omdat er een jaarlijkse open chemie dag is waarbij ook Basf deel neemt. Normaliter is Basf niet toegankelijk voor bezoekers omdat het valt onder een brzo  ( bedrijf risico zware ongevallen ), waarbij veiligheid en milieu hoog op de agenda staan. We staan dan ook onder extra toezicht van de brandweer en de provincie. Je krijgt inzicht van wat we maken, hoe we het maken en wat we met onze producten doen. Mocht je kinderen hebben dan zijn deze van harte welkom want speciaal voor hun is er de  kidslab waar leuke proefjes worden gedaan. Geef even door als je kinderen meeneemt zodat ik weet hoe groot de groep uiteindelijk wordt.

 

En als klap op de vuurpijl komt om 13.45 de bekende astronaut André Kuipers per helikopter aangevlogen. Je kunt hem vragen stellen of met hem op de foto. 

 

Ik wil om 13.00 uur verzamelen bij de ingang van Basf. Je loopt dan met mij door de fabriek zodat je gerichte vragen kunt stellen. Het adres krijg je via een pb bij aanmelding.

 

Mocht je 13.00 uur niet schikken dan sta je vrij om zelfstandig te gaan. De open dag is van 10.00 uur tot 15.00 uur. 

 

https://heerenveensecourant.nl/2018/09/27/astronaut-andre-kuipers-te-gast-open-dag-basf-in-heerenveen

Details

***
za 6 okt 2018
13:00
15:00
20 deelnemers
Friesland
Heerenveen
Basf
Geen

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 3/20

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 3/20

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Open chemie dag BASF wordt geladen