Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Orientaals restaurant Juliana (beste Orientaals restaurant van Utrecht)

onbeperkt sushi en grill bij Oriëntaals Restaurant Juliana in Utrecht

 

Onbeperkt sushi en grill (2 p.)

 

Over Oriëntaals Restaurant Juliana

Pal aan het groen van het Julianapark in Utrecht staat je een culinaire show te wachten. Bij Oriëntaals Restaurant Juliana draait het niet alleen om het eten maar om de totaalbeleving. Zo worden de Japanse en Chinese gerechten live voor je bereid door de chef. De bediening doet er bovendien alles aan om je avond onvergetelijk te maken (op de goede manier). Je kan hier losse gerechten bestellen of helemaal opgaan in het all-you-can-taste arrangement waarbij je in verschillende rondes alles kan proeven wat de Oriëntaalse keuken te bieden heeft. Gefrituurde garnalen, tempura, gewokte Thaise kip, teppanyaki-gerechten en meer dan 30 soorten sushi liggen in het verschiet. Op het grote terras gelegen aan het park kom je tot rust en de kinderen kunnen hun ei kwijt in de speeltuin.

 

En parkeren doe je hier gratis.

 

Onbeperkt sushi en grill (2 p.)

 

 

Je smaakpapillen worden op koninklijke wijze verwend tijdens deze avond onbeperkt proeven aan het Julianapark. En met onbeperkt bedoelen we ook onbeperkt. Je kruist op de bestellijst maximaal 3 gerechten per ronde aan en zodra je die op hebt kan je nieuwe smaakmakers bestellen. Je hebt de keuze nogal wat soorten sushi, diverse gefrituurde hapjes zoals loempia’s en zelfs mini-frikandellen, teppanyaki-gerechten en als kers op de taart: bolletjes ijs. Al aan het watertanden? Bekijk hier de volledige menukaart.


Onbeperkt sushi en grill (2 p.)

 

 

 

Details

***
za 13 okt 2018
19:00
23:00
6 deelnemers
Utrecht
Utrecht
Amsterdamsestraatweg 464, 3553 EL Utrecht
18.50 pp Graag bij aanmelden overmaken op rekening NL93INGB0006611515 tnv AMG Hendriks onder vermelding van Orientaals en je wikivents naam.

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 6/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 6/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Orientaals restaurant Juliana (beste Orientaals restaurant van Utrecht) wordt geladen