Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Het muziekfeest van het Jaar

Kaartjes zijn gekocht!!

18:00 uur verzamelen voor de mensen die mee eten bij Kam Yin

19:30 verzamelen voor de ziggo. 

20:15 Aanvang show

23:15 Verwacht einde

 

Het Muziekfeest van het jaar, een symfonische avond, keert terug in Ziggo Dome op 7 december 2018. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. 

Line-up: 
André Hazes, Jan Smit, Frans Bauer, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Samantha Steenwijk, Tino Martin, Danny de Munk, Jannes, Kenny B, Rob de Nijs, Romy Monteiro, Ruth Jacott, Django Wagner, Edsilia Rombley, Frans Duijts, Stef Ekkel & Rene Karst, Willeke Alberti, Yves Berendse, Gebroeders Ko, John West, Henk Dissel, Het Feestteam, De Alpenzusjes en Snollebollekes.

De grootste artiesten van Nederlandse bodem brengen klassiekers, hits en meezingers ten gehore, begeleidt door een groot symfonisch orkest onder leiding van Marcel Fisser. Ook staat het Muziekfeest van het Jaar voor verrassende samenwerkingen tussen de populairste artiesten van het Nederlandse lied. Presentator Jan Smit: “Na het succes van 2017 kon een vervolg niet uitblijven. De Nederlandse muziekcultuur beleeft hoogtijdagen en dat zullen we hier weer laten zien. De verbroedering en verbinding die het publiek hier beleeft met de top van het Nederlandse genre is uniek”. 

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

 

Details

***
vr 7 dec 2018
20:15
23:00
5 deelnemers
Noord-Holland
Amsterdam
Ziggo Dome
35,- vooraf aan mij betalen

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 5/5

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 5/5

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Het muziekfeest van het Jaar wordt geladen