Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Naakt katten schilderen

Iedere eerste maandag van de maand organiseert de vereniging voor natuurlijk recreeren een bijzondere activiteit. In april al helemaal!!!

We hebben een echte Ross Certified Instructor  bereid gevonden om een speciale workshop te organiseren van een niet zo bekende kant van Bob Ross, The Happy Painter.
 Iedereen kent hem natuurlijk als een echt natuur liefhebber van zijn kunstzinnige natuurlandschappen. Maar zijn liefde voor "puur natuur" ging verder dan alleen landschappen. 
Hij hield ook van mens en dier zoals door God geschapen, Adam, Eva en all dieren, zonder schaamte.

Dit zal dan ook een workshop worden vol plezier en humor, waarbij we geen landschap maar een dier gaan schilderen. Niet zo maar een dier, maar een heuze poes of kater. Wees niet verlegen, maar geef zonder schaamte je innerlijk artiest bloot, en laat zien wat je in huis hebt!!!! In eerste instantie werd gedacht aan "poedel naakt schilderen", maar dit is misschien iets te uitdagend voor iemand die zoiets nog nooit gedaan heeft. Ook de benodigde krul-verf-techniek voor een poedel is iets te geavanceerd geacht voor beginnend puur-natuur schilder.

We gaan ons dus op de poes richten. Het wordt een workshop "kat schilderen". Maar dan op een bijzondere manier, waarbij we ongeremd door een weelderige bos haar of andere bedekking, onszelf en onze liefde voor de natuur laten zien. Om het complexiteit van het schilderen van katten haren te omzeilen, had Bob Ross een speciale oplossing...... schilder een kat zonder haar, oftewel schilder een naaktkat.

In overleg met de oprichter van wikivents is gezorgd dat deze workshop, die normaal 35 euro kost gratis aan te bieden. Zeker bij deze activiteit maakt de (wit)ruimte al het verschil. De workshop ruimte zal alle privacy bieden die natuurliefhebbers wensen, en tegelijk goed verwarmd zijn. De locatie wordt via een persoonlijk bericht bekend gemaakt.

Geef je vooral op voor deze speciale dag!!!!!! 

P.S. Mocht je echt niet kunnen, dan kan je in al aangeven of je interesse zou hebben in de workshops van volgend jaar "naakt slakken schilderen" of liever "schilderen als Pricaso, hoe kom ik op Got Talent.


 

Details

***
ma 1 apr 2019
16:01
20:01
104 deelnemers
Kattengat
witruimte
gratis!!

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 17/104

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 17/104

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Naakt katten schilderen wordt geladen