Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Dossier Flikken: Utrecht 'De zaak van de Utrechtse koffiebrander'

Uniek stadsontdekkingsspel in Utrecht

Image result for moord

 

Een dag vol plezier voor 2 tot 6 personen ontdek Utrecht steden op een unieke wijze

Perfect als onvergetelijk.   Dit spel is de leukste manier om een stad te verkennen. Het brengt het karakter en de geschiedenis van de stad in beeld en laat jullie - de spelers - hiervan genieten. Bijzondere routes met puzzels en cryptische aanwijzingen laten je op andere wijze naar een stad kijken. Met Dossier Flikken lossen jullie zelf een moord op. Dit spel zit vol met spanning en sensatie!

Bij Dossier Flikken, dan ga je op pad in Utrecht met een politiedossier en ontdek je al wandelend wat er gebeurd is. Wie is de moordenaar, wat is het motief en nog veel meer. Beleef een onvergetelijke dag uit!

Utrecht 'De zaak van de Utrechtse koffiebrander'
Het recherchewerk is aan jullie tijdens het oplossen van de moord op de Utrechtse koffiebrander. Hij werd in het water van de Utrechtse grachten gevonden en jij moet tijdens een spannende tocht door Utrecht alibi's natrekken de crime scene inspecteren en verklaringen van ooggetuigen checken. Kijk tijdens je wandeling goed om je heen voor aanwijzingen!

Image result for moord

 

Dossier Flikken Utrecht

De zaak van de Utrechtse koffiebrander

Het recherchewerk is nu aan jou

Een duiker van de politie Utrecht komt boven water. "Hier is niets te zien!" brult hij vanuit het water naar zijn collega's op de kade. "Tenzij een winkelwagentje of een verroeste fiets als bewijsmateriaal in aanmerking komen?" komt er nog lacherig achteraan. "Een beetje respect graag!" snauwt de commandant hem toe. Geknield naast het lijk van de Utrechtse koffiebrander, werpt hij de duiker een strenge blik toe. "Laten we maar even een kop koffie drinken ter ere van P. Freddo, ik denk dat iedereen daar wel aan toe is." De leden van het rechercheteam knikken instemmend en lopen in gedachten verzonken de trap op.

Tijdens een spannende tocht door Utrecht controleer je alibi’s van verdachten, inspecteer je de crime scene en verifieer je de verklaringen van verschillende ooggetuigen. Je zult goed om je heen moeten kijken, want in de hele stad zijn aanwijzingen te vinden over de moordzaak. Je speurzin en analytisch vermogen worden op de proef gesteld om de dader en het motief te achterhalen.

 

Details

***
za 1 jun 2019
18:00
21:00
6 deelnemers
Utrecht
Utrecht
onder de Dom
2.50 euro + als je onderweg iets te drinken of te eten neemt.

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 5/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 5/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Dossier Flikken: Utrecht 'De zaak van de Utrechtse koffiebrander' wordt geladen