Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Het Groningse Terrassen festival (NW DATUM!)

UPDATE:

De data voor Het Groningse Terrassen Festival is gewijzigd naar woensdag 12 juni t/m zondag 16 juni. We hebben de weersvoorspellingen op de voet gevolgd en dagenlang gehoopt op verbetering. Helaas ziet het weer er rondom Hemelvaart niet goed uit. Een terrassen festival is niet gebaat bij onafgebroken regenbuien en grauw weer en daarom hebben wij besloten het evenement te verplaatsen. We zien jullie heel graag 12 t/m 16 juni in het mooie Stadspark. Vijf dagen lang genieten met de leukste mensen, de lekkerste hapjes & drankjes en natuurlijk heel veel gezelligheid! 

Hopelijk kunnen jullie dan ook. 

Wie gaan er gezellig mee? 

Voor Het Groningse Terrassen Festival wordt het Stadspark omgetoverd tot het gezelligste terras van het Noorden. De leukste Groningse zaken en terrassen zijn aanwezig. Vijf dagen lang wordt er zowel een culinair, muzikaal als cultureel programma aangeboden én is het festival gratis toegankelijk voor alle leeftijden.  

Begin en eindtijd liggen niet vast, je kunt ook altijd later aanschuiven of eerder besluiten te vertrekken. Weet niet of we allemaal bijelkaar kunnen zitten, maar het is wel gezellig om elkaar daar te ontmoeten. Nu nog even mooi weer bestellen! 

https://www.horecagroningen.nl/nieuws/stadspark-krijgt-het-groningse-terrassen-festival-tijdens-hemelvaart/

Details

***
zo 16 jun 2019
16:00
21:00
30 deelnemers
Groningen
Groningen
Stadspark
wat je zelf uitgeeft aan consumpties

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 24/30

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 24/30

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Het Groningse Terrassen festival (NW DATUM!) wordt geladen