Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Boerengolf + midgetgolf

Het lijkt mij leuk om met een groepje een potje Boerengolf en midgetgolf te spelen op hemelvaartsdag. Hier onder een korte beschrijving van de activiteit.

Boerengolf

Boerengolf is een variatie op het reguliere golfspel waarbij een boerengolfbaan in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd. Boerengolfen is ontstaan in de Achterhoek bij Kaasboerderij Weenink in Lievelde en is voor het eerst gespeeld op de weilanden van deze Kaasboerderij.

TOP Boerengolfbaan 

Een TOP Boerengolfbaan bestaat uit 10 holes met een lengte van gemiddeld 200 meter per hole. Een hole bestaat uit een startpunt en een eindpunt (de put), een ingegraven emmer met een genummerde vlag erbij. Het eindpunt is tevens het startpunt van de volgende hole. Omdat de TOP boerengolfbaan zich in een natuurlijke boerderij omgeving bevindt, kan het voorkomen dat u speelt tussen onze koeien. Het is dan ook verstandig om oude schoenen of laarzen te dragen.

Een sportieve sport voor jong en oud die willen genieten van het boerenleven!

 

Midgetgolf

Naast boerengolf kunt u bij ons ook midgetgolfen. Onze 18 holes banen zijn voor iedereen een uitdaging. Een garantie voor veel plezier en gezelligheid voor ieder gezelschap.

 

 

 

 

Details

***
za 29 jun 2019
13:00
17:00
6 deelnemers
Utrecht
Montfoort
Boer Hans
10,50 voor het boerengolf en midgetgolf

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 2/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 2/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Boerengolf + midgetgolf wordt geladen