Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Festival TREK Amsterdam

Van vrijdag 12 t/m zondag 14 juli staat dit stadspark in het teken van ongedwongen genieten van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK Amsterdam. Ons geliefde Amstelpark, waar we op een zonnige dag menig picknickkleedje hebben uitgeslagen, wordt in dit weekend omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant.

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef's Table van een van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met een heerlijk terras of de speciaalbier bus.

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet.Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op de bühne  van mijn BurgeRmeesterkamer de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier.

Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties. Een dagje TREK is een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur.

Ga je mee? 

Details

***
zo 14 jul 2019
14:00
22:00
10 deelnemers
Noord-Holland
Amsterdam
Amstelpark
Gratis toegang (wat je zelf uitgeeft)

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 7/10

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 7/10

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Festival TREK Amsterdam wordt geladen