Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Heerlijk dagje op het water

Image result for kano huren

Vaar door een prachtige omgeving en krijg een zwemvest en een waterdichte ton aan boord om waardevolle spullen in op te bergen.

Image result for kano huren

Voordat het zware werk begint, berg je eerst alle waardevolle spullen op in een waterdichte ton. Dan wordt het een hele dag lekker chillen op het water. Beetje varen, wat foto’s maken en genieten van de omgeving. Om te zorgen dat je niet verdwaalt, krijg je een waterkaart mee met alle routes. Ook het zwemvest is inbegrepenl, net als een kopje koffie, thee of een glas fris per persoon. Dit vindt plaats op het schitterende recreatiegebied De Gouden Ham daarom zal ieder uitje eindigen met de mooiste herinneringen. Dit gebied ligt namelijk tussen de rivieren de Maas en de Waal in en heeft een prachtige omgeving met dijken en pittoreske dorpjes.

Onze boten liggen in het water tot eind oktober, hierna gaan ze naar de winterstalling voor onderhoud. Vanaf medio Maart liggen de boten dan weer spik en span aan onze steiger voor jullie klaar!

 

Image result for kano huren

Onderweg gaan we lekker aan wal voor een hapje en een drankje. tevens kunnen we kijken of er nog een Geocashe opgelost kan worden

Lijkt je dit wat schrijf je dan snel in!!!

 

Image result for kano huren
(dit kom je niet tegen maar vond het plaatje zo mooi)

Details

***
zo 21 jul 2019
11:00
16:00
10 deelnemers
Gelderland
Appeltern
Riverside outdoor & Events, hamsestraat 2, 6629 KT Appeltern
6.50 + wat je die dag zelf nog uitgeeft. incl. 1 drankje zoals onder beschreven. Omdat ik dit al vooruit betaald heb graag bij inschrijven 6.50 overmaken op rekening NL93INGB0006611515 tnv AMG Hendriks onder vermelding van Kano

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 10/10

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 10/10

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Heerlijk dagje op het water wordt geladen