Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Argentijns

Image result for mixed grill

In een Notendop 
Zet je tanden in een mixed-grill met shoarma, kebab, spareribs, shaslick, lamskoteletten en kippenvleugels, inclusief friet en salade.

Image result for mixed grill

 

 

 

Wat je krijgt
Als je een mixed-grill wil, kan je een met verschillende steentjes bezet bitje over je eigen gebit schuiven, maar je kan er ook voor kiezen om verschillende soorten gegrild vlees naar binnen te werken. Zet je tanden in iets lekker stevigs bij Steakhouse Apolonia.
Schuif aan tafel en voordat je het weet staat er een waar vleesfestijn met shoarma, kebab, spareribs, shaslick, 2 lamskoteletten en kippenvleugels op tafel. Alle gerechten worden geserveerd met salade en friet.

Image result for apolonia hilversum
Over Steakhouse Apolonia
Apolonia ontdek je in het winkelhart van Hilversum in de Spoorstraat, letterlijk om de hoek bij de befaamde Groest en schuin tegenover winkelcentrum Hilvertshof, op 4 minuten lopen vanaf NS-station Hilversum. Deze Argentijnse grillroom is in de regio bekend om zijn spareribs en steaks, maar heeft zich ook de Italiaanse keuken meester gemaakt en daarom kan je er bijvoorbeeld ook pasta, pizza’s en panini's bestellen.

 

Image result for apolonia hilversum

 

Details

***
za 17 aug 2019
19:15
23:00
6 deelnemers
Noord-Holland
Hilversum
Apolonia Argentijns
8.75 te betalen bij inschrijving. Overmaken op rekening NL93INGB0006611515 tnv AMG Hendriks onder vermelding van Argentijns

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 6/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 6/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Argentijns wordt geladen