Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Groninger Museumnacht

Gezellig samen wat musea bezoeken, wie gaat er mee? Ik wil in elk geval een kijkje nemen bij GRID Grafisch Museum Groningen dus ik stel voor om daar voor de deur af te spreken. Dan bekijken we dan waar we verder heen gaan. 

Let op: koop op tijd je kaartje, want waarschijnlijk is het snel uitverkocht. 

Groninger Museumnacht

 Voor 5 euro bezoek je op zaterdag 7 september tussen 19:00 en 01:00 uur 5 musea: het Groninger Museum, GRID Grafisch Museum Groningen, Storyworld, Noordelijk Scheepvaartmuseum en Universiteitsmuseum Groningen. De vorige twee edities waren volledig uitverkocht.

Een nieuwe naam is Storyworld, museum voor strips, animatie en games. Storyworld opent eind 2019 in het Groninger Forum aan de Nieuwe Markt, maar geeft tijdens de Museumnacht op een pop-up locatie aan het Hereplein onder andere workshops striptekenen, gifjes maken en animatie. Verder werkt de organisatie voor deze editie intensief samen met het Cultureel Studentencentrum USVA, dat in elk museum een programmaonderdeel verzorgt. Houd groningermuseumnacht.nl in de gaten voor het volledige programma van kunst, muziek, workshops en lezingen.

Tickets

Tickets kosten 5 euro en zijn online verkrijgbaar op tickets.groningermuseum.nl. Het online ticket kan vanaf 5 september bij de kassa's van de deelnemende musea (met uitzondering van Storyworld) worden ingewisseld voor een polsbandje. Deze geeft tijdens de Museumnacht op 7 september toegang tot alle locaties. Het polsbandje geeft na de Museumnacht bovendien recht op één herhalingsbezoek aan een van de 5 deelnemende musea.

 

 

 

Details

***
za 7 sep 2019
19:00
01:00
7 deelnemers
Groningen
Groningen
GRID Grafisch Museum
5 euro entree + eigen drankjes

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 7/7

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 7/7

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Groninger Museumnacht wordt geladen