Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Literair: Het Grote Gebeuren

Ga je gezellig mee naar dit leuke literaire festival? Het avondprogramma begint om 19.30 uur, de eindtijd heb ik gegokt. We spreken om 19.00 uur af voor de deur. Het programma wordt de komende weken steeds meer bekend gemaakt. We kunnen ter plekke bekijken wie waar heen wil en dit even afstemmen.

Let op: in verband met de verhuizing van de bibliotheek is het dit jaar in het Forum Filmtheater aan het Hereplein. Koop je kaartje op tijd en in de voorverkoop. Het is een populair festival én aan de deur zijn ze € 10 duurder. 

Meer informatie op www.hetgrotegebeuren.nl 

 

Het Grote Gebeuren het leukste festival voor lezers en schrijvers

Het Grote Gebeuren is het leukste festival voor lezers en schrijvers in Groningen. Het wordt georganiseerd door NOORDWOORD in samenwerking met Forum Groningen. In 2019 verwelkomen we op 9 november weer vele auteurs in het sfeervol aangeklede Groninger Forum Filmtheater aan het Hereplein 73. Van jong talent tot de gevestigde orde. Je kiest je eigen literaire menu van interviews, discussies, voordrachten en signeersessies. Een avondvullend programma met voor ieder wat wils. Koop hier je kaartje!

Locatie en bereikbaarheid

Het Grote Gebeuren vindt plaats in het Forum Filmtheater aan het Hereplein 73. (kaart). Het Forum Filmtheater ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van hoofdstation Groningen, en tien minuten lopen van de bushalte Grote Markt. Ook met de auto is Forum Filmtheater goed bereikbaar; er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving. Kijk op gemeente.groningen.nl/waar-u-kunt-parkeren  voor meer informatie over route en parkeren.

Kaartverkoop

Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar, zowel online als bij de kassa van het Groninger Forum. In de voorverkoop kost een kaartje € 20,-, € 15,- voor bibliotheekleden en € 10,- voor studenten. Aan de deur kosten kaarten € 30,-, € 25,- voor bibliotheekleden en € 15,- voor studenten. 

Details

***
za 9 nov 2019
19:00
00:00
6 deelnemers
Groningen
Groningen
Forum Filmtheater (Hereplein!)
Kaartje vanaf 15 euro in de voorverkoop plus eigen consumpties

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 4/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 4/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Literair: Het Grote Gebeuren wordt geladen