Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Nieuwjaarsfeest Groningen

Samen met alle mede-Groningers het jaar goed inluiden? Dat kan! Op donderdag 2 januari 2020 organiseert de gemeente Groningen het Nieuwjaarsfeest. Het feest is hetzelfde als voorgaande jaren, maar is dit jaar op een nieuwe locatie: Forum Groningen.

Alle inwoners van de gemeente Groningen zijn welkom. Burgemeester Koen Schuiling houdt zijn nieuwjaarstoespraak. Daarna treden verschillende artiesten en bands van Groninger bodem op. Bezoekers kunnen ook naar de Comedy Night, de Silent Disco en naar Groninger films. En extra leuk: de toegang is gratis!

Uitnodiging

Burgemeester Koen Schuiling: “Namens het gemeentebestuur nodig ik alle inwoners van de gemeente van harte uit om met ons, en natuurlijk met familie, vrienden, buren en bekenden te proosten op het nieuwe jaar. Dat doen we met een feest zoals voorheen in de Oosterpoort, alleen dan nu op de tweede dag van het jaar en in onze nieuw publiekstrekker, Forum Groningen.”

Programma

Voor de bezoekers van het feest gaan de deuren van het Forum om 19.00 uur open en de burgemeester houdt zijn nieuwjaarstoespraak om 20.00 uur in de Rabostudio. Daarna wordt, zoals elk jaar, het Grönnens Laid gezongen. Dan is het tijd voor feest! Er is veel live muziek verspreid door het gebouw, zoals de Waterlooshow, met René Karst en Drukwerk. Groninger muzikanten als Swinder, Inge van Calkar en The Tightropes treden op. Ook geven dj’s Swoolish Garage en Sebastian Davidson een show en is er een silent disco. Filmliefhebbers kunnen hun geluk op in de bioscoopzalen. En in de Comedy Night zijn er optredens van Teun van den Elzen, Ronald Smink en Wilko Terwijn.

Details

***
do 2 jan 2020
20:00
23:00
7 deelnemers
Groningen
Groningen
Forum
Geen

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 7/7

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 7/7

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Nieuwjaarsfeest Groningen wordt geladen