Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

"Wie is de mol?"- pool 2020

Begin 2020 start er een nieuwe serie van “Wie is de mol?”. Op dit moment zijn de deelnemers nog onbekend. Maar bij sommigen begint het virus alweer te leven, dus ik zet de pool vast op Wiki.

Denk jij te weten wie de mol is én vind je het leuk om voor de lol (en kans op een geldprijs) mee te doen aan de “Wie is de mol?”-pool 2020? Dit is je kans!

De inleg om mee te doen aan de pool is €2,-
Ik wil het graag laagdrempelig houden, dus ik vraag geen wereldbedrag. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de hoogte van de pot bepaald. Hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld er te winnen valt! (En buiten dat gaat het natuurlijk gewoon sowieso voor de lol!)

Dit geld hou ik speciaal voor deze pool apart en wordt na afloop verdeeld over de winnaars. Wanneer de eerste tussenstand bekend wordt gemaakt, laat ik daarbij direct weten hoeveel mensen er uiteindelijk meedoen en wat de hoogte van de pot is. Zodat je vanaf het begin op de hoogte bent welk bedrag ik uiteindelijk ga verdelen.

Na afloop van de serie Wie is de mol 2020, wordt de pot als volgt verdeeld:
De top drie wint:
De nummer 1: 50% van de totale inleg (aantal deelnemers x €2,-)
De nummer 2: 30% van de totale inleg (aantal deelnemers x €2,-)
De nummer 3: 20% van de totale inleg (aantal deelnemers x €2,-)

Om deel te nemen aan de pool, en kans te maken op een gedeelte van de pot, vraag ik je om ervoor te zorgen dat ik jouw inleg uiterlijk de vrijdag voordat de serie start in het bezit heb. Pas dan maak je kans op een prijs!

Wat moet je er verder voor doen? Elke week geef je vóór de nieuwe uitzending, en uiterlijk 20:00u je voorspelling op, die bestaat uit je antwoorden op onderstaande vragen:
Wie is de mol?
Wie is de winnaar?
Wie is de verliezend finalist?
Wie valt er deze uitzending af?

Na elke uitzending worden de punten volgens onderstaande tabel verrekend. Per ronde wordt hierbij het te winnen aantal punten verhoogd. Ik weet op dit moment niet zeker of er weer 10 uitzendingen zullen zijn (waarbij uitzending 10 de finale), maar in deze tabel ga ik uit van 10 uitzendingen.

Puntentelling:

 

 

Per ronde de te verdelen punten:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Blijft jouw mol in het spel?

7

9

12

15

19

23

27

32

37

42

Blijft jouw winnaar in het spel?

7

9

12

15

19

23

27

32

37

42

Blijft jouw verliezend finalist in het spel?

7

9

12

15

19

23

27

32

37

42

Valt jouw afvaller af?

11

13

17

20

24

28

35

43

48

57


 

 


BONUS:
Aan het einde van de serie, wanneer de winnaar, verliezend finalist en de mol bekend zijn, zijn er bonuspunten die nog uitgereikt worden:
Aantal keer de mol goed geraden x 24 punten.
Aantal keer de winnaar goed geraden x 24 punten.
Aantal keer de verliezend finalist goed geraden x 24 punten.

Lees de spelregels goed door!

Spelregels:

  • Bij deelname ga je akkoord met de inleg van €2,-. Je zorgt dat dit bedrag uiterlijk de vrijdag vóór start van het nieuwe seizoen op mijn rekening staat/ op een andere manier aan mij hebt toegekend. Vanaf dat moment is je deelname en kans op de pot gegarandeerd!
  • Wanneer je eenmaal geld hebt ingelegd en je wilt na een x aantal uitzendingen toch niet meer meedoen met de pool, krijg je je inleg niet terug. Dus inleggen = meedoen of je inleg kwijt.
  • Voorafgaand aan elke nieuwe uitzending, geef je uiterlijk 20:00u op de avond van de uitzending je voorspelling op. Hier ben ik streng op! Latere opgaven tellen voor die uitzending niet meer mee!
  • Je voorspelling zijn jouw antwoorden op deze vragen: Wie is de mol? Wie is de winnaar? Wie is de verliezend finalist? Wie valt er deze uitzending af?
  • Ik houd de scores bij en probeer deze wekelijks op elke zondag na een uitzending up-to-date te hebben. Maar uiterlijk elke dinsdag na de uitzending heb je een up-to-date lijst! Enige ruimte wil ik daarin graag hebben i.v.m. onverwachte en geplande bezigheden op de zondag (maar ik probéér het dus de zondag!).
  • De voorspellingen geef ik door aan elke deelnemer via de tussenstand, dus het is helemaal na te rekenen voor een ieder of mijn tussenstand klopt. Op deze manier maak ik het voor mezelf ook mogelijk om zelf mee te doen aan deze pool.
  • Doe je voor een nieuwe uitzending (misschien per ongeluk, misschien bewust) een tweede voorspelling, dan telt je laatste voorspelling!
  • Meedoen aan de pool is het leukst vanaf de eerste uitzending. Later instromen mag, maar je ‘mist’ dan een voorspelling en de eerste punten.
  • Mochten er meer/ minder uitzendingen zijn, zal ik de tabel aanpassen zodra hierover meer bekend is. Het aantal uitzendingen verandert niets aan de inleg!
  • Het is mogelijk dat er in een uitzending niemand afvalt. In dat geval blijven de scores staan en verdient niemand die uitzending punten.

Na afloop van de serie en wanneer de winnaars van deze pool bekend zijn, zorg ik dat de prijswinnaars binnen 10 werkdagen het gewonnen bedrag op hun rekening hebben staan.
 

Details

***
za 11 jan 2020
20:30
21:30
40 deelnemers
Mag je zelf bepalen
Mag je zelf bepalen
2 euro

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 13/40

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 13/40

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van "Wie is de mol?"- pool 2020 wordt geladen