Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Coronaproof bingo

Bingo op afstand, maar met échte prijzen.

Het idee is om bingo te spelen. Coronaproof. Maar met echte bingokaarten en prijsjes. Graag wil ik testen of hier voldoende animo voor is. Wat mij betreft kan het doorgaan vanaf 6 deelnemers, met een maximum van 10 deelnemers. Opgeven kan tot en met zaterdagavond 21 november.

Ik zal de bingo leiden via Zoom, een meetingwebsite waar je vanaf je laptop/ pc, zonder van tevoren het programma te moeten downloaden, deel kunt nemen aan de bingo. Dit gebeurt via een link die ik je van tevoren toe zal sturen.

Ik wil graag drie rondes spelen. Iedere ronde bestaat uit twee delen; een bingo op een rijtje en een bingo op de volle kaart. Wegens een maximum speeltijd bij Zoom, zal ik na elke ronde even een pauze inlassen en een nieuwe ‘meeting’ opstarten.

Bij iedere bingo is er een prijs te winnen. Deze prijzen zal ik online naar de winnaar verzenden. Zijn er twee of meer deelnemers die tegelijkertijd bingo hebben? Dan volgt er een opdracht totdat er uiteindelijk één prijswinnaar overblijft.

De bingokaarten scan ik per persoon in en deze ontvang je via de mail. Iedereen heeft zijn eigen unieke kaarten. Deze kaarten kun je printen of anders even zelf op papier overnemen, zodat je toch kunt wegstrepen.

Om de kosten te dekken, vraag ik deelnamekosten. Hiervoor zal ik op zondagochtend 22 november een betaalverzoek versturen, mits er voldoende deelnemers zijn. Als we eerder het maximum van 10 deelnemers hebben bereikt, dan stuur ik deze eerder.

Deze activiteit zet ik op meerdere websites. Dus het kan zijn dat ik hem eerder afsluit, dan dat het hier vol lijkt. Maar dat geef ik dan ook aan.

De kosten per persoon:
Bij 6 deelnemers: € 7,35
Bij 7 deelnemers: € 6,30
Bij 8 deelnemers: € 5,50
Bij 9 deelnemers: € 4,90
Bij 10 deelnemers: € 4,40





 

Details

***
zo 22 nov 2020
14:00
17:00
10 deelnemers
Thuis
Thuis
Zie info

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 1/10

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 1/10

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Coronaproof bingo wordt geladen