Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Tante Til

Tante Til is een kneuterig koffie en theehuis, gevestigd in het historische dorp Enumatil, dat op zijn beurt weer deel uitmaakt van de gemeente Westerkwartier. Met onze houtwallen en coulisselandschap wordt deze regio wel "de tuin van Groningen" genoemd. Het theehuis binnen straalt een sfeer van nostalgie uit met een knipoog naar kitsch. Binnen biedt het theehuis plaats aan 35 personen, buiten op het terras nog eens 40. Bovendien geniet u zowel binnen als buiten van het het uitzicht op de molen Eben Haëzer.

De thee, van de Theefabriek uit Houwerzijl, krijgt u altijd aangeboden in een potje en wordt uitgeserveerd in oude porseleinen kopjes zoals u ze vroeger ook bij uw tante kreeg.

De koffie komt van de Groninger koffiebranderij TIK TAK: van "heul gewoon"tot "latte macchiato".

Kwaliteit, eigenheid en huisgemaakt staan bij Tante Til hoog in het vaandel. Veel producten komen dan ook uit de streek en worden kakelvers en op ambachtelijke wijze verwerkt in taarten, lunches, lekkernijen en hapjes. Nestel u lekker in een stoel, geniet van uw rust en :Goa lekker dikdakken"! (dikdakken betekend "een smakelijk hapje verorberen in het Gronings)

Details

***
za 21 aug 2021
15:00
18:00
6 deelnemers
Groningen
Enumatil
Dorpsstraat 5, Enumatil
Reiskosten/wat je besteld

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 6/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 6/6

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Tante Til wordt geladen