Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Singel Kerstdiner

Single kerstdiner 25 december 2021

Ben je vrijgezel, woon je in Utrecht en heb je zin in een verrassend kerstdiner? Eerste kerstdag organiseer ik de samenkomst van vrijgezellen bij elkaar thuis in groepjes van 4-6 mensen. Bij veel aanmeldingen ga ik mijn best doen om een indeling te maken met de best mogelijke man-vrouw verhouding (indien van toepassing) en matchende leeftijden. Maar een leuke ontmoeting met andere mensen zonder kerstverplichtingen staat voorop. 

Waar: bij één van de deelnemers thuis in Utrecht 
Wanneer: eerste kerstdag 25 december 2021
Hoelaat: om 17.00
Kosten: geen

Opbrengst: de meest verrassende kerstdag die je ooit beleefd hebt!

En het eten en drinken dan? Iedereen neemt wat te eten en drinken mee. Als je wilt kun je het onderling afstemmen, maar dat is niet noodzakelijk.  

De invulling van de avond is helemaal vrij. Voor wat inspiratie; begin met een borrel en ice-breakers (internet kent er voldoende), proef alle meegenomen kooksels, hopelijk is er ook een toetje en sluit evt. af met een spelletje bijv. 'Wie ben ik?' of hints. (En owja, help de gastheer of -vrouw desgewenst met de afwas. De gastvrije daad om je huis hiervoor ter beschikking te stellen mag resulteren in een spik en span aanrecht!)

Moet ik een ster zijn in koken? Nee, het gaat om het gezellig samen zijn. Het eten is bijzaak, als het maar met liefde bereid is!   

Lijkt dit je leuk? Meld je aan, laat me weten hoe oud je bent, seksuele voorkeur en of je je huis beschikbaar stelt om mensen te ontvangen (en hoeveel mensen je maximaal wilt ontvangen). Doe dit voor donderdag 9 december. Daarna zal ik de groepsindeling maken en kun je onderling eventuele dieetwensen en kookplannen afstemmen. Mocht je vragen hebben of je aan willen melden, dan kan dat via liannesmink@gmail.com. (graag dus ook aanmelden via de mail, niet alleen via de Wikivents)

Ik kijk uit naar een verrassende avond en mooie ontmoetingen! 

Delen wordt gewaardeerd! Tips om deze activiteit te promoten worden ook gewaardeerd! 

Details

***
za 25 dec 2021
17:00
22:00
645 deelnemers
Utrecht
Utrecht
bij iemand thuis
geen, alleen zelf wat te eten en drinken meenemen

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 1/645

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 1/645

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Singel Kerstdiner wordt geladen