Registreer je voor gratis lidmaatschap of login als je al lid bent

Wie is de Mol?-pool 2022

Wie is de Mol? - pool seizoen 2022

Op zaterdag 1 januari 2022 start er een nieuw seizoen van “Wie is de mol?”.
De kandidaten van dit seizoen zijn Arno Kantelberg, Everon Jackson Hooi, Fresia Cousino Arias, Glen Faria, Hila Noorzai, Kim-Lian van der Meij, Laetitia Gerards, Sahil Amar Aïssa, Suzanne Klemann, Thomas van Luyn en Welmoed Sijtsma.

De inleg om mee te doen aan de pool is €2,-
Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de hoogte van de pot bepaald. Hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld er te winnen valt! (En buiten dat gaat het natuurlijk gewoon sowieso voor de lol!)

Dit geld houd ik speciaal voor deze pool apart en wordt na afloop verdeeld over de winnaars. Na de eerste aflevering, laat ik direct weten hoeveel mensen er uiteindelijk meedoen en wat de hoogte van de pot is. Zodat je vanaf het begin op de hoogte bent welk bedrag ik uiteindelijk ga verdelen.

Na afloop van de serie Wie is de mol 2022, wordt de pot als volgt verdeeld:
De top drie wint:
De nummer 1: 50% van de totale inleg (aantal deelnemers x €2,-)
De nummer 2: 30% van de totale inleg (aantal deelnemers x €2,-)
De nummer 3: 20% van de totale inleg (aantal deelnemers x €2,-)

Er zal ook een poedelprijs zijn voor degene die als laatste eindigt. Daarom wil ik je de mogelijkheid geven om bovenop de €2 een (vrijwillige!) extra bijdrage te geven voor deze poedelprijs. Laten we afspreken dat deze niet hoger is dan €0,25. Dit geld reserveer ik dan als poedelprijs.

Om deel te nemen aan de pool, en kans te maken op een gedeelte van de pot, vraag ik je om ervoor te zorgen dat ik jouw inleg uiterlijk zaterdag 1 januari 2022 in het bezit heb. Pas dan maak je kans op een prijs!

Wat moet je er verder voor doen? Elke week geef je vóór de nieuwe uitzending, en uiterlijk 20:00u je voorspelling op, die bestaat uit je antwoorden op onderstaande vragen:
Wie is de Mol?
Wie is de winnaar?
Wie is de verliezend finalist?
Wie valt er deze uitzending af?

Na elke uitzending worden de punten volgens onderstaande tabel verrekend. Per ronde wordt hierbij het te winnen aantal punten verhoogd. Ik weet op dit moment niet zeker of er weer 10 uitzendingen zullen zijn (waarbij uitzending 10 de finale), maar in deze tabel ga ik uit van 10 uitzendingen. Indien nodig zal ik gedurende het seizoen het schema van de puntentelling aanpassen.

Puntentelling:

 

Per ronde de te verdelen punten:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Blijft jouw mol in het spel?

5

10

15

20

25

30

35

40

45

50

Blijft jouw winnaar in het spel?

5

10

15

20

25

30

35

40

45

50

Blijft jouw verliezend finalist in het spel?

5

10

15

20

25

30

35

40

45

50

Valt jouw afvaller af?

10

15

20

25

30

35

40

45

50

(55)BONUS:
Aan het einde van de serie, wanneer de winnaar, verliezend finalist en de mol bekend zijn, zijn er bonuspunten die nog uitgereikt worden:
Aantal keer de Mol goed geraden x 25 punten.
Aantal keer de winnaar goed geraden x 15 punten.
Aantal keer de verliezend finalist goed geraden x 10 punten.

Spelregels:

 • Bij deelname ga je akkoord met de inleg van €2,-. Je zorgt dat dit bedrag uiterlijk zaterdag 1 januari 2022 op mijn rekening staat/ op een andere manier aan mij hebt toegekend. Vanaf dat moment is je deelname en kans op de pot gegarandeerd!
 • Er zal een poedelprijs zijn voor degene die als laatste eindigt. Hiervoor wil ik je de mogelijkheid geven om bovenop de €2 een extra bijdrage te geven voor deze poedelprijs. Laten we afspreken dat deze niet hoger is dan €0,25. Dit is een vrijwillige bijdrage voor degene die als laatste in de pool eindigt.
 • Wanneer de pool eenmaal aan de gang is en je wilt na een x aantal uitzendingen toch niet meer meedoen met de pool, krijg je je inleg niet terug. Dus gestart = meedoen of je inleg kwijt.
 • Voorafgaand aan elke nieuwe uitzending, geef je uiterlijk 20:00u op de avond van de uitzending je voorspelling op. Latere opgaven tellen voor die uitzending niet meer mee!
 • Je voorspelling zijn jouw antwoorden op deze vragenWie is de mol? Wie is de winnaar? Wie is de verliezend finalist? Wie valt er deze uitzending af? Op deze laatste vraag mag het antwoord ook zijn dat je denkt dat er die uitzending niemand afvalt. Want in de afgelopen seizoenen is dat ook weleens voorgekomen.
 • Ik houd de scores bij en probeer deze wekelijks op de zondag na een uitzending up-to-date te hebben. Maar uiterlijk elke dinsdag na de uitzending heb je een up-to-date lijst! Enige ruimte wil ik daarin graag hebben i.v.m. onverwachte en geplande bezigheden op de zondag (maar ik probéér het dus de zondag!).
 • De voorspellingen geef ik door aan elke deelnemer via de tussenstand, dus het is helemaal na te rekenen voor een ieder of mijn tussenstand klopt. Op deze manier maak ik het voor mezelf ook mogelijk om zelf mee te doen aan deze pool.
 • Doe je voor een nieuwe uitzending (misschien per ongeluk, misschien bewust) een tweede voorspelling, dan telt je laatste voorspelling!
 • Meedoen aan de pool is het leukst vanaf de eerste uitzending. Later instromen mag, maar je ‘mist’ dan een voorspelling en de eerste punten.
 • Mochten er meer/ minder uitzendingen zijn, zal ik de tabel aanpassen zodra hierover meer bekend is. Het aantal uitzendingen verandert niets aan de inleg!
 • Na afloop van de serie en wanneer de winnaars van deze pool bekend zijn, zorg ik dat de prijswinnaars binnen 10 werkdagen het gewonnen bedrag op hun rekening hebben staan.
   

Details

***
za 1 jan 2022
20:30
21:30
40 deelnemers
Mag je zelf bepalen
Naar keuze
2 euro

Toevoegen aan Google Calendar
Kloon deze activiteit

Deelnemers 8/40

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Extra informatie voor deelnemers

Deelnemers 8/40

Deelnemen en deelnemers zien is pas mogelijk bij een groen Karma

Historie van Wie is de Mol?-pool 2022 wordt geladen